To je to što me zanima!

Olmo: Nisu me došli pozdraviti iz Barçe. Ostajem li? Ne znam

ČISTI PENAL Igrači Benfice dosta su kasnili u duelima. I taj sam put prvi došao do lopte i Dias me udario, rekao je Španjolac, koji kaže kako će "modri" u uzvratu tražiti rani gol na Luzu
Vidi originalni članak

Dali smo sve od sebe i to se vidjelo na terenu. Dobar je rezultat 1-0, ali moramo ostati na zemlji, kaže Dani Olmo (20) dan nakon veličanstvene pobjede protiv Benfice.

Španjolac je, uz Brunu Petkovića i Damiana Kądziora, bio među najboljim igračima “modrih”. Izborio je penal za pobjednički gol Brune Petkovića u 38. minuti, kad ga je srušio Rúben Dias.

- Osjetio sam da sam prije na lopti, i ranije su dosta kasnili u duelima. Kad me udario, odmah sam pomislio: ‘Penal’. Ustao sam i pokazao sam na bijelu točku, a isti čas pokazao je i sudac - nasmijao se Dani.

Puno se govorilo o sudaru sa Joãom Félixom (19), mladim nogometašem portugalskoga kluba. Ako on vrijedi 120 milijuna, koliko onda vrijedi Olmo?

- Haha, o tome uopće ne razmišljam, samo o igri. Vidi se da je kvalitetan i mlađi talent, kao i ja. Trebamo puno raditi da bismo se poboljšali, još je puno godina pred nama - kaže Daniel.

- Znamo da će biti ključno ako tamo zabijemo gol i potrudit ćemo se da to bude što prije.

Mnogi skauti gledali su ga, najskuplji je pojedinac “modrih” (samo 6,5 milijuna eura), a na tribinama Maksimira bili su i skauti njegova bivšega kluba Barcelone. Male su šanse da ostane i dogodine.

- Ostajem li ovdje? Lijepo mi je tu, ali ne znam što će biti dalje. Ne, nisu me došli pozdraviti predstavnici Barcelone - rekao je član mlade “furije” i nastavio o reprezentativnoj budućnosti.

- Uvijek sam govorio da mi je Hrvatska super i drugi dom, ali nemam putovnicu i državljanstvo. Španjolska je moj dom i san mi je igrati za tu selekciju.

Koliko daleko može Dinamo u Europi?

- Huh, što dalje... Imamo 90 minuta u Lisabonu, koje prvo moramo riješiti. Znamo da neće biti lako. Šteta što nismo zabili drugi gol, ali moramo gledati pozitivno. Sve je još otvoreno. Igrat ćemo na pobjedu, a ne na neriješeno. Nije nas strah Lisabona, zaslužili smo tu utakmicu - zaključio je sjajni veznjak Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 09.03.2019.

    Baš je simpatičan ovaj momak. Želim mu da uspije!

  • Prcprc19822 08.03.2019.

    Ako je taj Joao Felix novi Cristiano Ronaldo kako pričaju onda je naš Dani Olmo za njega novi Lionel Messi.

  • Bayern 08.03.2019.

    Olmu pod hitno državljanstvo dati i zamolite ga da zaigra za Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare