To je to što me zanima!

Olmo oduševio Španjolce: 'On na Euru mora biti ključan igrač'

Olmo je popravio vezu Španjolaca, napisali su kolege iz španjolskog Asa o bivšem nogometašu Dinama koji se odlično oporavio od ozljeda i zasjao u dresu reprezentacije
Vidi originalni članak

'Furia' je remizirala s Brazilom na domaćem terenu (3-3), a jako je dobru utakmicu u dresu španjolske nogometne reprezentacije odigrao Dani Olmo (25).koji je zabio krasan gol i kreirao veliku priliku te imao samo pet pogrešno dodanih lopti. Bivši nogometaš Dinama postao je jedan od ključnih igrača u vezi 'furije'.

Statistika Danija Olma

- Nogometaš RB Leipziga koji je zasjao u Ligi prvaka s Nijemcima, mora biti ključan na Euru. Pokušao je zabiti gol iz slobodnog udarca, nije tu bilo puno snage i lopta je završila u živom zidu. Zabio je odličan gol lijevom nogom za 2-0, a dobro je pucao i na 2-2, bio je fokusiran. Dobro je pokušao u donju desnu stranu gola, ali Bento je odlično obranio - napisali su iz Marce te mu dali ocjenu 7,5.

NAJLJEPŠI GOL U KARIJERI? VIDEO Čarolija Danija Olma na Bernabeuu! Pogledajte što je napravio nemoćnim Brazilcima

Prije četiri je godine za 29 milijuna eura, a 'modri' će u kasu spremiti i oko 20 posto od iduće prodaje. A ta bi svota trebala biti poprilično visoka s obzirom na to kako igra Olmo.

- Olmo je popravio vezu Španjolaca - napisali su u Asu.

Gol Danija Olma pogledajte OVDJE.

Ove sezone nije ga bilo gotovo tri mjeseca zbog ozljede koljena i zbog problema s ramenom, a u dresu njemačkog kluba odigrao je 19 utakmica u kojima je zabio sedam golova uz četiri asistencije. Ali, svakom utakmicom sad izgleda sve bolje, a mogao bi zabljesnuti na Euru u Njemačkoj gdje Španjolska igra u skupini s Hrvatskom, Italijom i Albanijom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dahvaul 27.03.2024.

    Dinamova škola.

  • srakar 27.03.2024.

    diiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaaaaaaa mooooooooooooo

  • pametnijiodtebe 27.03.2024.

    Novinari nikad nece nauciti da Dinamo ne dobiva 20% nego 20% od razlike transfera. Ako se Olmo proda za 80 mil, Dinamu nece ici 16mil nego 20% od 60mil (jer je Olmo prodan iz Dinama za cca 20mil). Formula: 20%*(X-Y). Eto sad ste naucili nesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare