To je to što me zanima!

Olmo vodi Španjolsku do zlata, a Twitter luduje: Ma koji Felix

'Čitam da Joao Felix odlazi za 126 milijuna eura. Pa to je smijeh u usporedbi s onim što pokazuje Dani Olmo', samo je jedan od komentara oduševljenih korisnika društvenih mreža
Vidi originalni članak

Mladi španjolski reprezentativac i Dinamov dragulj Dani Olmo (21) u četvrtak je došao do svog drugog gola na Euru U-21 u 4-1 pobjedi nad Francuskom.

Mladić iz Terrasse mogao bi i trebao bogato unovčiti svoju sezonu. S Dinamom je igrao to čuveno europsko proljeće, osvojio naslov prvaka Hrvatske, a u zagrebačkom su klubu željeli pričekati kraj Eura za mlade prije nego ga prodaju. 

Kao da su znali da bi Olmo na prvenstvu pokazati svu raskoš svog talenta, a znamo da cijena na kontinentalnim i svjetskim smotrama nakon par dobrih nastupa skače u nebo.

Španjolska je na otvaranju Europskog prvenstva do 21 godine poražena (3-1) od Italije, a u toj utakmici nije bilo Danija Olma koji je ostao na klupi. Konkurencija u španjolskoj U-21 vrsti je žestoka, tu se nalaze četiri igrača koji su već nastupali za A reprezentaciju (Ruiz, Ceballos, Oyarzabal, Fornals), tu su i zvijezde vrijedne po 50-ak milijuna eura... 

Ipak, već u utakmici protiv Belgije, izbornik Luis de la Fuente priznao je svoju pogrešku te je uvrstio Olma u prvih 11 protiv Belgije (2-1), a ovaj se odužio golom. Startao je Olmo i u 5-0 pobjedi nad Poljskom te asistirao za gol, a na sve to nadovezao se i gol protiv Francuske.

Dani Olmo je (ne računajući trećeg golmana Danija Martina) najmlađi, te jedini igrač rođen 1998. godine u kadru mlade španjolske vrste. Ali, i jedini koji na reprezentativnom popisu ne dolazi iz Liga petice. 

Korisnici Twittera bili su u deliriju nakon sjajne partije Olma protiv Francuske, a izdvojili smo nekoliko najzanimljivijih komentara.

- Čitam da Joao Felix odlazi za 126 milijuna eura. Pa to je smijeh u usporedbi s onim što pokazuje Dani Olmo - napisao je jedan korisnik.

- Ne sumnjam da će Olmo nakon Eura dobiti negdje veliki ugovor. Izvrstan je igrač Dinama - napisao je drugi.

- Barcelona treba odustati od Neymara i dovesti Danija Olmo - optimistično je mišljenje jednog navijača 'blaugrane'.

- Marco Asensio, gledaj i uči od Danija Olma i Pabla Fornalsa.

- Zašto Barcelona dovodi Griezmanna? Pa uzmite Olma ili Oyarzabala - napisao je odriješito jedan navijač katalonskog kluba.

Društvene mreže potpuno su poludjele za Dinamovim draguljem koji prema Transfermarktu vrijedi 15 milijuna eura, a u Dinamu se nadaju da će dobiti barem dvostruko više od njegove tržišne vrijednosti. Svakim dobrim nastupom na Euru cijena skoči za još pokoji milijunčić, a pred mladim igračima 'furije' još je ostalo finale protiv Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • PrinceVegeta 28.06.2019.

    Sumnjam da će otić ovo ljeto za 40+ mil.. To jedino top klubovi mogu platit bez rizika.. pošto on ide stepenicu po stepenicu, najvj će u neki osrednji klub lige petice, gdje će bit navlačenja oko transfera do max 35 mil eura za tako mladog igrača

  • AnteRvatina 28.06.2019.

    Ako je Felix kostao 126 mil. onda Dinamo za Olma treba trazit 200

  • arow 28.06.2019.

    Ha pa igrao je jedva jednu utakmicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare