To je to što me zanima!

Olmomania! Dinamovog bisera žele Borussia, Liverpool i Milan

Logično je da njegova slava prelazi hrvatske granice. Nominiran je za nagradu Golden Boy koja se dodjeljuje najboljem europskom mladom nogometašu i prate ga spomenuti velikan, pišu Španjolci
Vidi originalni članak

Španjolci polako shvaćaju kakav je biser Dani Olmo.

Odbjegli Barcelonin sin u Dinamu potvrđuje strašan potencijal iz tjedna u tjedan, čak toliko da i HNS ozbiljno razmišlja o njemu u 'kockastom' dresu.

Tamošnja Marca, inače neslužbeno Realovo glasilo, posvetilo je prostora talentiranom ofenzivcu kojeg, kako oni doznaju, pomno prate velikani Liverpool, Borussia Dortmund i Milan.

- Logično je da njegova slava prelazi hrvatske granice. Nominiran je za nagradu Golden Boy koja se dodjeljuje najboljem europskom mladom nogometašu i prate ga spomenuti velikani.

Španjolci hvale Olmove brojke u Dinamu. U 71 utakmicu ima 17 golova i 15 asistencija, a posebno oduševljava atraktivnom igrom.

Luis de la Fuente, izbornik U-21 'furije' nije ga zvao za akcije protiv Albanije i Sjeverne Irske, no sada Španjolci smatraju da bi na novom popisu njegovo ime trebalo se naći.

Olmove želje su jasne, on želi igrati za svoju zemlju.

ZABAVA! KVIZ: Koji ste lik iz Krim Tima 2?

Idi na 24sata

Komentari 44

  • misteriozni 22.09.2018.

    Ima i bolji od njega pa ne igraju za nasu repku.Ako je tako sjajan nrk samo igra za svoju repku. A ovim novinarima neznad jesu im šuna usta olmita ili kakp vec ili mamićevi eura. Puna saka masne brade!

  • DominikLivakovic1 22.09.2018.

    Mogu oni tražiti, ali mislim da je ovaj momak jako pametan. Samim time što je odabrao Dinamo pored jedne Barce, napravio je fantastičan posao. Čisto sumnjam da će ove sezone napustiti Dinamo, na kraju iduće, možda. Glava na mjestu. Dinamo zbilja treba vrhunske psihologe dovesti u klub kako bi razgovarali s mladim igračima. Također, takvim igračima davati visoke plaće, da ne idu za eurima po većim klubovima. Jer ako je jedan Junior Fernandes plaćan koliko je plaćan, onda sigurno i jedan vrhunski igrač kao Dani Olmo može biti toliko plaćan. I ne samo on. Šunjić, Moro, Livaković, sve zadržati u klubu do 20-22 godine.

  • hyndaii 22.09.2018.

    Kada bude na prodaju moraće kupci duboko u đep.Barem 30 milja.Garant.

Komentiraj...
Vidi sve komentare