To je to što me zanima!

OLUJA Navijači Osijeka odali počast 'Kraljici svih pobjeda'

Na tribini gdje je bila Kohorta sve je bilo puno hrvatskih zastava, a ispred njih izviješen golemi transparent s gardističkim uzorkom na kojem je velikim slovima pisalo: OLUJA
Vidi originalni članak

Kohorta je pozvala navijače da na derbi protiv Rijeke ponesu hrvatske zastave. Preko pet tisuća ljudi na Gradskom vrtu ovacijama je pozdravilo transparent koji su na terenu držala četvorica dječaka, a na kojem je bio tenk uz natpis : Oluja, 5.8.1995.

Osječani su obilježili 22. godine od veličanstvene vojnoredarstvene akcije oslobođenja hrvatskog teritorija od srbočetničkog agresora u Domovinskom ratu. Tijekom utakmice protiv Rijeke navijači su u nekoliko navrata pjevali domoljubne pjesme i one u čast Osijeku, nepokorenom gradu.

<<< OVAKO SU BBB I TORCIDA OBILJEŽILI OLUJU >>>

Na tribini gdje je bila Kohorta sve je bilo puno hrvatskih zastava, a ispred njih golemi transparent s gardističkim uzorkom na kojem je velikim slovima pisalo: OLUJA.

<<< ARMADA ZA OLUJU ZAPALILA KRČKI MOST >>>

 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • IvicaRajski 08.08.2017.

    Zbog kohorte Vesevicevo srce nije izdrzalo

  • PLAVA_LJUBLJANA 08.08.2017.

    Navijači Osijeka sve pojasnili u samo 5 riječi. Svaka čast hrvatskim navijačima na iskrenoj ljubavi prema domovini i največoj Hrvatskoj svetinji kojoj vi imate-hrvatskim braniteljima. E da i mi Slovenci imamo takvu mladost koja bi znala kakvo zlo su Srbi i jugosloveni...

  • žaba davi rodu 08.08.2017.

    Dobili ste zemlju iz koje bježite hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare