To je to što me zanima!

Olympiakos je slavio u finalu Eurolige protiv favorita CSKA

Olympiakos je osvojio naslov europskog prvaka nakon finala protiv CSKA u kojem usu nadoknadili čak 19 koševa zaostatka. Završilo je 62:61. Barcelona je treća
Vidi originalni članak

Pred kraj treće četvrtine CSKA je vodio 53-34, sve je upućivalo na lagano privođenje finala Eurolige kraju. No moskovski je “dream team” prerano počeo slaviti, Olympiacos se vratio serijom 14-0, a među Ruse se uvukla panika. Naposljetku je iskusni Ramunas Šiškauskas promašio oba slobodna bacanja, a Georgios Printezis sedam desetinki prije kraja bacio loptu “kamena s ramena” i pogodio za pobjedu. 

Šok i nevjerica zavladali su među Rusima, ali i cijelom istanbulskom Sinan Erdem Arenom. I Turci su, dakako, svim srcem navijali za CSKA.

- Ovo je nevjerojatno! Nismo se predali ni u jednom trenutku sezone - rekao je najbolji igrač Final Foura Vassilis Spanoulis, jedina superzvijezda momčadi koja je mnoge iznenadila samim plasmanom na Final Four.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • macner 14.05.2012.

    "....a Georgios Printezis sedam desetinki prije kraja bacio loptu “kamena s ramena” i pogodio za pobjedu." za informaciju čitatelja 24sata.hr Printezis nije bacio kamena s ramena nego floater -karakterističan šut.

  • CoolLik 14.05.2012.

    Al CSKA me srusi na kladi , 21 par pogodio i ja njega vec zaokruzio u 3/4 .... aaaaa :/ uvijek jedan par !

  • hrca50 14.05.2012.

    Glavni i odgovorni krivac:KAZLAUSKAS, JONAS....Drzati Teodosica u igri nakon izgubljene 4 lopte,sutirajuci kao budala i vidjelo se da je izgubio kompas, a na klupi imas Gordona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare