To je to što me zanima!

Omeyer spreman za nastavak prvenstva, igra već sa Srbijom

Francuska rukometna legenda Thierry Omeyer bit će u sastavu za večerašnju utakmicu protiv Srbije. Oporavio se nakon ozljede ruke i spreman je za utakmice
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati prije važne utakmice sa Srbijom (20.15) Francuska je napokon kompletirala popis od 16 igrača za prvi dio Europskog prvenstva.

Dočekali su Francuzi potpuni oporavak svoje golmanske legende Thierryja Omeyera (37) i priključili ga momčadi. Omeyer će tako biti spreman već večeras te će biti u sastavu u posljednjoj utakmici prvog kruga protiv Srbije. Utakmica sa Srbijom izborniku Francuza će vjerojatno poslužiti kao test može li Omeyer pomoći svojoj momčadi u nastavku prvenstva ili ne.

Golmani Francuza do sada su na prvenstvu odlično odradili svoj posao. Njihov prvi golman bio je Cyril Dumoulin s 38 posto obrana. U postavi olimpijskih pobjednika na EP-u je i Vincent Gerard koji bi mogao ispasti u drugom dijelu prvenstva. 

Drugi dio počinje sutrašnjim utakmicama u skupini 1. Hrvatska će igrati u skupini 2 koja nastaje križanjem 'naše' te skupine u kojoj su Francuska, Srbija, Poljska i Rusija.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • tuna90 17.01.2014.

    Ocemo li igrat sa komsijama?? Da ih rasturimo ko beba zvecku

  • Marko1_1 17.01.2014.

    Cim nasi vide Omeyera na gola lopte ce same od sebe letit na tribine...samo se sjetimo OI kad je Cupic fulo 2 sedmerca zaredom i 2 zicera,ali doslovno fula u publiku xD

  • madridista-de-corazon 17.01.2014.

    Sjajan vratar ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare