To je to što me zanima!

On je lud: Capdevilla odbio poljubiti novinarku "uživo"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bivša misica Romina Belluscio pred kamerama na dočeku španjolskih nogometaša tražila je Joana Capdevillu da je poljubi. On je reporterku odbio
Vidi originalni članak

Trend ljubljenja nogometaša s reporterkama tijekom javljanja uživo pokušala je nastaviti Romina Belluscio, nekadašnja Miss Argentine, koja radi na španjolskom Canalu 4. Vidjevši kako to radi golman "furije" Iker Casillas sa svojom djevojkom Sarom Carbonero, lijepa je Romina pokušala isto s braničem Villareala i lijevim bočnim španjolske reprezentacije Joanom Capdevillom. Dočekala je španjolske reprezentativce u Madridu, uzela mikrofon u ruke i krenula u "lov". Naišao je Joan Capdevilla. Romina ga je pokušala nagovoriti da je poljubi pred kamerama. Začuđeno ju je pitao 'Tko?'. Odgovorila mu je 'Ti i ja'.
- Ne, nisi moj tip - hladnokrvno ju je odbio Capdevilla i odštetao iz kadra. Lijepa je Romina bila šokirana. Pokušala se izvući i zavikala za njim 'Nisi ni ti moj!. Vjerojatno nije očekivala "košaricu" pred cijelim svijetom. Capdevilla, sram te bilo!

ČOP TAKOĐER POKUŠAO PRED KAMERAMA
Hajdukov napadač Duje Čop, na krilima dobre igre protiv HSV-a, pred kamerama je pozvao novinarku TV Jadran Antoniju Klanac da izađe na piće s njim. Novinarka se isprva nije snašla, no nakon što su se kamere ugasile, rekla je Čopu kako bi radije da je pamte po novinarskom radu, a ne po izgledu. Tako je na "diplomatski" načina uručila "košaricu" Čopu.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Visca_Barca 16.07.2010.

    hahaahhaahha bas je kralj. al razlika sa slike i snimke je golema, druga zena skroz

  • Marijek 16.07.2010.

    Hahah, kakvu je kajlu treba spušila...

  • ducy18vk 16.07.2010.

    ravlic slazem se na slikama je potpuno drugacija :D al mora se priznat spanjolci imaju dobre novinarke

Komentiraj...
Vidi sve komentare