To je to što me zanima!

'On je Modrićev nasljednik. Jedan od najvećih talenata'

Ljevak, elegantan, s uvijek podignutom glavom. Majer je najnoviji hrvatski proizvod koji pretendira pomoći Modriću u reprezentaciji, piše španjolski AS
Vidi originalni članak

Tamo krajem srpnja prošle godine, pojavile su se glasine o odlasku Lovre Majera (23) u Birmingham. U Dinamu su tada izgubili strpljenje s njim, dragulj kojeg su platili 2,5 milijuna eura (Transfermarkt) nije uspio zasjati. Bio je na korak od odlaska, no Zoran Mamić tada je stopirao njegov transfer. Bio je to trenutak koji je preporodio Majerovu karijeru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lovro je u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača Dinama da bi ga klub u konačnici ovog ljeta prodao u Rennes za 13 milijuna eura. Nakon malih poteškoća na početku francuske priče, hrvatski nogometaš oduševio je i tamošnju javnost te im pokazao o kakvom dijamantu je riječ. Na koncu ga je izbornik Zlatko Dalić opet pozvao u reprezentaciju gdje će imati napokon priliku zaigrati sa svojim idolom Modrićem.

Loptama s očima i kirurški preciznim dodavanjima očarao je francuske novinare koji su ga ishvalili na sva zvona, pogotovo nakon pobjede protiv Lyona (4-1). No, ne vide samo Francuzi njegovu magiju. Osvanuo je Majer i u španjolskom AS-u gdje su ga prozvali Modrićevim nasljednikom.

- Ovo je Lovro Mayer, obožavatelj Luke Modrića od kojeg može preuzeti ulogu u reprezentaciji - piše na samom početku teksta.

- Došao je iz Dinama za 13 milijuna eura. Imao je težak start u Francuskoj, ali postao je ključan dio momčadi koja cilja na jedno od prva tri mjesta u Ligue 1. Ljevak, elegantan, s uvijek podignutom glavom. Majer je najnoviji hrvatski proizvod koji pretendira pomoći Modriću u reprezentaciji. Već je pozvan u A momčad, debitirao je, a ovaj skok u Francuskoj definitivno ga može učvrstiti u planovima Zlatka Dalića. On je nedvojbeno jedan od najvećih balkanskih talenata u posljednjih pet godina - hvale ga Španjolci. 

Majer je tip igrača kojeg svaki trener sanja. Prava desetka, fantazista koji ima nogomet u malom prstu, koji diktira tempo i razigrava suigrače. Još dok je igrao u Lokomotivi vidjelo se da drugačije udara loptu od drugih, da drugačije razmišlja i ima drugačiju viziju, ali falila je nit koja će pokrenuti taj talent. Nju je pronašao u Dinamu gdje je skočio na višu razinu.

Još u djetinjstvu sanjao je kako će jednog dana zaigrati s idolom Lukom Modrićem, a sada bi to mogao i ispuniti. I tko zna. Možda postati upravo njegov nasljednik u reprezentaciji. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 7vuk777 10.11.2021.

    ja pomisli da je to livaja,biuk ili ljubičić,kad ono majer

  • TovarBili 10.11.2021.

    a PENALkovic??😆🤣

  • dinamovac445 10.11.2021.

    Majer je prirodni naslijednik Modrića i jedini sa približno njegovom imaginacijom, pregledom igre, točnosti u dodavanjima itd... Ima sve i naša veza nakon odlaska Mosrića če biti Majer-Kova-Broz. Ostali mu nisu niti blizu, radi se o panjevima, neću im ni imena spominjat jer ne stanu u istu rečenicu sa ovom trojkom koja jedina ima smisla i kvalitete. A Dalić nije totalni idiot, iako je iskompleksiran i tašt ali jako dobro  zna da mu samo dinamovci koji jedini igraju na top razini i u top klubovima mogu donijeti rezultate. Od ostalih nema niš. Tj. ima rezultate koje je imao da u najlakšoj grupi u povijesti njemu visi plasman do zadnje tekme. O rezultatima nakon Rusije da ne pričam zadnje tri godine gdje je isprobavao razne levate koji su pokazali da su kvalitativno nedorasli igračima koje je sada pozvao. Priznao je sve svoje greške ovim popisom jer zna da mu se trese stolica. U repki od jajdugovaca može igrat jedino Perišić jer on jedini ima kvalitetu za repku i to zato jer je odigrao 0 utakmica za jajdug. Nikakvi panjevi Juranovići, Levaje, Vlašići Pašalići.. ZA njih je u najboljem slučaju klupa ako se želi plasirat na turnire i održavat nekakav rejting.

Komentiraj...
Vidi sve komentare