Obavijesti

Sport

Komentari 47

'On je Modrićev nasljednik. Jedan od najvećih talenata'

'On je Modrićev nasljednik. Jedan od najvećih talenata'

Ljevak, elegantan, s uvijek podignutom glavom. Majer je najnoviji hrvatski proizvod koji pretendira pomoći Modriću u reprezentaciji, piše španjolski AS

VIDEO

Tamo krajem srpnja prošle godine, pojavile su se glasine o odlasku Lovre Majera (23) u Birmingham. U Dinamu su tada izgubili strpljenje s njim, dragulj kojeg su platili 2,5 milijuna eura (Transfermarkt) nije uspio zasjati. Bio je na korak od odlaska, no Zoran Mamić tada je stopirao njegov transfer. Bio je to trenutak koji je preporodio Majerovu karijeru.

Pokretanje videa...

Lovro Majer VIDEO

Lovro je u međuvremenu postao jedan od najboljih igrača Dinama da bi ga klub u konačnici ovog ljeta prodao u Rennes za 13 milijuna eura. Nakon malih poteškoća na početku francuske priče, hrvatski nogometaš oduševio je i tamošnju javnost te im pokazao o kakvom dijamantu je riječ. Na koncu ga je izbornik Zlatko Dalić opet pozvao u reprezentaciju gdje će imati napokon priliku zaigrati sa svojim idolom Modrićem.

Europa Conference League - Group G - Stade Rennes v Mura

Loptama s očima i kirurški preciznim dodavanjima očarao je francuske novinare koji su ga ishvalili na sva zvona, pogotovo nakon pobjede protiv Lyona (4-1). No, ne vide samo Francuzi njegovu magiju. Osvanuo je Majer i u španjolskom AS-u gdje su ga prozvali Modrićevim nasljednikom.

- Ovo je Lovro Mayer, obožavatelj Luke Modrića od kojeg može preuzeti ulogu u reprezentaciji - piše na samom početku teksta.

- Došao je iz Dinama za 13 milijuna eura. Imao je težak start u Francuskoj, ali postao je ključan dio momčadi koja cilja na jedno od prva tri mjesta u Ligue 1. Ljevak, elegantan, s uvijek podignutom glavom. Majer je najnoviji hrvatski proizvod koji pretendira pomoći Modriću u reprezentaciji. Već je pozvan u A momčad, debitirao je, a ovaj skok u Francuskoj definitivno ga može učvrstiti u planovima Zlatka Dalića. On je nedvojbeno jedan od najvećih balkanskih talenata u posljednjih pet godina - hvale ga Španjolci. 

Dinamo i Hrvatski dragovoljac sastali se u 2.kolu 1.HNL

Majer je tip igrača kojeg svaki trener sanja. Prava desetka, fantazista koji ima nogomet u malom prstu, koji diktira tempo i razigrava suigrače. Još dok je igrao u Lokomotivi vidjelo se da drugačije udara loptu od drugih, da drugačije razmišlja i ima drugačiju viziju, ali falila je nit koja će pokrenuti taj talent. Nju je pronašao u Dinamu gdje je skočio na višu razinu.

Koper: Susret Portugala i Hrvatske na Europskom U21 prvenstvu

Još u djetinjstvu sanjao je kako će jednog dana zaigrati s idolom Lukom Modrićem, a sada bi to mogao i ispuniti. I tko zna. Možda postati upravo njegov nasljednik u reprezentaciji. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu