To je to što me zanima!

On je tvorac biste: Što joj fali? Ma ništa, majstore, baš ništa...

Emanuel Santos krivac je, oprostite, autor je biste otkrivene u čast Cristiana Ronalda. Kiparstvom se počeo baviti prije dvije godine i kaže da mu je za bistu trebalo samo 15 dana. To mu vjerujemo...
Vidi originalni članak

Zračna luka Aeroporto da Madiera, sve je spremno za otkrivanje biste Cristianu Ronaldu, po kojem su nazvali aerodrom. Šampanjac je tu, stigli su i novinari, a tu je i bista koja gotovo nalikuje slavnom portugalskom nogometašu.

'Cristiano mi je rekao da mu se sviđa'

Pronašli su i krivca, pardon, umjetnika koji je izradio brončanu statuu pa su pale u vodu zavjere da je ona naručena direktno iz lože Nou Campa. Radi se o Španjolcu Emanuelu Santosu (40), koji ne vidi baš ništa sporno u svom djelu.

- Pa što ne valja s bistom? Cristiano mi rekao da mu se sviđa. Kad sam počeo raditi, tražio me samo da mu napravim izraz lica kao da se počinje smijati - rekao je Emanuel, koji je bivši čistač na aerodromu i počeo se baviti kiparstvom tek nedavno.

Šefovima u zračnoj luci predložio je ideju, oni su to oduševljeno prihvatili.

'Ni Isus nije mogao svima udovoljiti'

Kaže da mu je za bistu Ronalda trebalo 15 dana.

- Dobro, Cristiano mi je rekao da sam ga malo postarao, ali načelno, sviđa mu se. Kad sam došao na ceremoniju, već su otkrili bistu. Kasnije sam pričao s Cristianom i bio je zadovoljan, kao i njegova majka Dolores - rekao je Emanuel.

- Pa ni Isus nije mogao udovoljiti svima. Ovo je pitanje ukusa, nije baš tako jednostavno, nekima se sviđa, nekima ne. Radio sam prema Ronaldovoj fotografiji koju sam pronašao na internetu - dodao je Španjolac za Globo Sports.

Što reći, neka Twitter priča umjesto nas...

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • Anonimus2017 30.03.2017.

    Bista više vuče na Kroosa

  • joseph_1 30.03.2017.

    Meni izgleda ko nažderan tjedan dana...haha

  • user_405848 30.03.2017.

    Za koga je je dobro:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare