To je to što me zanima!

Za sve im je kriv: Bivši izbornik Walesa oštro popljuvao Balea

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gareth Bale našao se na udaru španjolskih medija zbog poteza na utakmici protiv Seville. Dok je mijenjao kopačke, Sevilla je zabila. Balea je popljuvao i Toshack...
Vidi originalni članak

Rakitić prima loptu na lijevoj strani. Pepe je izašao do centra kako bi pokrio hrvatskog veznjaka. Raketa u maniru Pelea i Zidanea prebacuje stopera Reala sombrerom, podvaljuje loptu Bacci koji zabija za 2-1 Seville.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gdje je u to vrijeme bio Gareth Bale? Mijenjao je kopačke uz aut liniju. Velšanin se našao na udaru žestokih kritika nakon poraza Reala Madrida na Sanchez Pizjuanu.

- Kriminal! To bi u Liverpoolu, klubu u kojem sam odrastao, bilo nezamislivo - rekao je Velšanin John Toshack , nekadašnji igrač Liverpoola i trener Reala i Walesa.

Sevilla je u 71. minuti krenula u napad po lijevoj strani gdje je trebao biti Bale. No Velšanin je u to vrijeme sjedio i oblačio nove kopačke. Španjolci ne mogu vjerovati da 100 milijuna eura vrijedno pojačanje izlazi iz igre kako bi promijenio obuću dok protivnički klub vjerojatno ruši madridskom Realu san o naslovu prvaka.

- Ancelotti mjesec dana ne bi trebao ni pričati s njim nakon ovoga - dodao je Toshack , koji je Balea pozvao u reprezentaciju kad je ovaj imao 17 godina.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • KnezDomagoj 29.03.2014.

    Bale je samo vrlo dobar igrač. Za odličan mu nedostaje momčadskog duha. Preveliki je egoista i ne podređu je se momčadi i rezultatu. Takav je bio i u Londonu, takav je i ovdje u Madridu, ali mislim da se to ne može naučiti. Sjećam se jednom kad je prošao 2 igrača i lopta mu pobjegne malo u stranu, ali sa desne strane Lennon juri kao brzi vlak i cijeli stadion očekuje tu loptu Balea prema Lennonu, kad ono lik opuca prema golu. Pa to ne bi zabio ni Željko Cupan. :) Sličnih situacija je imao i sa našim Nikom, Pavlucenkom i ostalima. Ma on je za mene pakšu.

  • Harambaša_1 29.03.2014.

    Ma nebi mu ništa rekao da nije 5 dana prije toga na fejsbuku Bale piskarao o super novim kopačkicama koje teže kao 200 g Mortadele.....Sramota je da velike sportske kompanije igračima određuju za koje će modele bit manekeni ,najbolji je primjer modrić koji je dobio kopačke kao i Iniesta ali se ne osjeća u njima baš najbolje pa ih koristi za sad samo za trening

  • Veco2307 28.03.2014.

    Bale je precijenjen igrač i u to nema sumlje.. Lik protiv Sevile cijelo vrijeme forsira udarac i da zabije gol a nije ni jednom bio blizu gola, i onda umjesto da doda povratnu loptu na 16 metara, on uporno tuče po golu i fula kod rezultata 1:1 i onda kad gube 90 minuti on ide pucat slobodnjak sa 20 matera i lopta ode nebom pod oblake , lik mi se totalno zgadio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare