To je to što me zanima!

On mrzi Olimpijske igre: Opet ga sele jer je preblizu stadiona

Kohei Jinno 1964. godine morao je preseliti jer su mu kuća i trgovina bile na mjestu na kojem su Japanci gradili Olimpijski park. Sad opet mora seliti zbog Igara 2020.
Vidi originalni članak

Ajme, zar opet?!, nije mogao vjerovati 79-godišnji Japanac Kohei Jinno kojeg vlada tjera na selidbu drugi put u 50 godina. I to sve zbog Olimpijskog stadiona. 

Jinno je 1964. godine morao preseliti jer su mu kuća i trgovina bile na mjestu na kojem je bila predviđena gradnja Olimpijskog parka. 

Jinno je spakirao stvari i preselio se na drugi dio grada dok od vlade nije dobio novi dom na samom rubu olimpijskog stadiona u Tokiju.

Vijest da je Tokio domaćin Olimpijskih igara 2020. godine Jinno nije baš primio dobro. Njegov dom i trgovina opet smetaju jer Japanci žele veći stadion.

Pogađate, Jinno se opet mora seliti...

- Ne želim više vidjeti Olimpijske igre. Imam jako negativne osjećaje prema njima. Možda završim negdje drugdje gdje neću moći imati svoju trgovinu, a onda ću izgubiti razlog za životom - rekao je Jinno kojem je teško pala nova selidba...

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ivek987 17.09.2013.

    Ajme da je meni takva "ne"sreca da mi se gradi olimpijski stadio na mojem posjedu :) pobrao bih pare prodajom zemljišta samo tak :)

  • Legenda17 17.09.2013.

    Pa stvarno ne kužim zašto se on baš mora seliti, nek mu daju neku masnu odštetu, pa to je njegov posjed i država tu ništa ne može

  • PCapitalist 17.09.2013.

    Čovjek ima 79 godina i tko zna hoće li biti živ za 7 godina i gdje će biti, možda se baš i prije toga preseli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare