To je to što me zanima!

On zna kako s Ngannouom: Ma Stipe to dobiva, izmorit će ga!

Curtis Blaydes pružio je dobar otpor Francisu Ngannou u njihovu meču u Zagrebu 2016., a uoči nove obrane naslova prvaka Stipe Miočića u UFC-u 20. siječnja u Bostonu tipuje na našeg borca...
Vidi originalni članak

Kad mu već nije naklonjen šef UFC-a Dana White, kojem su puna usta izazivača Francisa Ngannoua i njegove razorne snage, čini se da su kolege MMA borci na strani Stipe Miočića.

Naime, na službenom predstavljanju najprije je Daniel Cormier, aktualni UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, podsjetio da Stipe može postati najveći UFC-ov teškaš u povijesti jer nitko prije njega nije triput uspješno obranio pojas prvaka, a uz američkog Hrvata stao je i Curtis Blaydes.

On je jedini čovjek koji je pružio kakav-takav otpor Kameruncu, i to na zagrebačkom Fight Nightu 2016. Tada je izgubio nakon neugodne ozljede oka zbog koje nije mogao nastaviti meč u trećoj rundi, piše Fight Site.

- Stipe će ga uhvatiti u klinč, stisnuti uz kavez i izmoriti. Pokušat će ga odvući u treću, četvrtu rundu i tako će pobijediti. Ne može pobijediti u prvoj rundi, nego na takav način - rekao je Blaydes za MMAFighting i dodao:

- Tko će pobijediti? Biram Stipu. Ali neovisno o tome tko će pobijediti, ja sam na dobitku. Ako Ngannou pobijedi, ja sam čovjek koji je s njim bio u drugoj rundi. Ako izgubi, bliže sam revanšu s njim.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NEO 23 08.01.2018.

    miočić u prvoj rundi rješava kamerunca

  • lakej999 05.01.2018.

    stipe je moj favorit...

  • pomorac11 05.01.2018.

    Ngannou grdo zgleda i ima sirovu snagu al to je sve.Za bit prvak ipak treba imat malo više.

Komentiraj...
Vidi sve komentare