To je to što me zanima!

Ona izaziva srčani! Bivša žena Valerija Božinova pozirala gola

Često opisivana kao "najveći bugarski komad", ova manekenka se smucala i s Cristianom Ronaldom, a svoje obožavatelje na Instagramu redovito "puni" seksipilnim fotkama
Vidi originalni članak

Valerij Božinov nekad je igrao za Juventus, Manchester City, Fiorentinu, kasnije za Lecce i Partizan. Isto tako, Valerij Božinov nekad je bio oženjen za Nikoletu Lozanovu. Često opisivana kao "najveći bugarski komad", ova manekenka se smucala i s Cristianom Ronaldom, a svoje obožavatelje na Instagramu redovito "puni" seksipilnim fotkama.

U prvom planu su njezine bujne grudi i savršeno utrenirana stražnjica, a prije par dana stavila je i svoju golu sliku uz bazen. Malo je reći da su pratitelji bili oduševljeni.

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Lisitza00 14.06.2017.

    Ako vam je "ovo' lijepo, imate ozbiljan problem s vidom...

  • Sly_TheKing_1 14.06.2017.

    najjace mi je ovi koji komentiraju "uzas"... ili su ljubomorne zenske ili muskarci kojima bi se miško uspravio ko eiffelov toranj kad bi progovorili s njom

  • nav1e 14.06.2017.

    Ne samo da mi je odvratno ovakva plastika, nego jos gore mi je nepostojani dignitet kod ovakvih zenskih. Ko bi uopce htio ovakvu zensku za curu, znajuci da se slika ovako i uziva kada ostatak muskog svijeta radi znate vec sta na njene slike. Ovakve zenske su degradacija ljudskog roda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare