To je to što me zanima!

Ona je Bamba, stiže u Premier ligu i već je oduševila navijače

Sol Bamba plasirao se sa svojim Cardiffom u Premiership, a njegova supruga odmah je postala zvijezda engleskih medija. Svojim komentarima nasmijala je, a fotografijama oduševila obožavatelje
Vidi originalni članak

Uh, sad sam supruga igrača iz Premier lige, zar ću se morati i šminkati za odlazak u trgovinu, pitala se supruga braniča Cardiffa Sola Bambe, Chloë, nakon što je njen dragi s Cardiffom izborio ulazak u Premier ligu.

Našalila se, kako je engleski mediji zovu, 'glamurozna Chloë', i oduševila sve koji je prate na društvenim mrežama. A oni koji je do sada nisu pratili, nakon što su njene fotografije izašle u medijima brzo su pohrlili na Instagram profil bujne WAGS-ice. I nisu zažalili jer Chloë je prije svega duhovita i zabavna, a na odmet nisu ni golišave fotografije kojima časti prijatelje na Instagramu.

- E to je prava supruga Cardiffova nogometaša, skromna - napisao je jedan od obožavatelja u odgovoru na njenu objavu.

A gospodin Bamba sjajan je stoper, član momčadi sezone u Championshipu i jedan od stupova obrane Cardiffa, čovjek koji pokraj Chloë, ne biste vjerovali, ima vremena razmišljati i o nogometu.

- Uživamo, slavimo plasman u Premier ligu, jedva čekamo da počne iduća sezona. No zasad samo želimo uživati - rekao je Sol, a vi još malo pogledajte djevojku o kojoj ovih dana pričaju navijači Cardiffa.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 09.05.2018.

    prekrasna

  • mislilac Tan 09.05.2018.

    I čime se bavi, gdje radi ?

  • DominikZG 09.05.2018.

    Ma kako stize u Premier ligu i kako ih je odusevila?? Nije medju navijacima na tribini i nisu ju sigurno vidjeli nit ce bit medju njima, a bome ju nece ni na terenu vidit... koji natpisi majko mila

Komentiraj...
Vidi sve komentare