To je to što me zanima!

Ona je Hannah, voli golf i velika je konkurencija Paige Spiranac

Paige Spiranac nije jedina atraktivna golferica koja nerijetko svojim pratiteljima 'zagolica' maštu na društvenim mrežama. Leiner i Spiranac zajednička su ljepota i ljubav prema golfu..
Vidi originalni članak

Amerikanka hrvatskih korijena Paige Spiranac (29) zasigurno je jedna od najpoznatijih golferica iako je s profesionalnom karijerom završila 2016. godine. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Spiranac baš i ne briljira na golf terenima, ali to očito njezine obožavatelje previše ni ne zanima jer je na Instagramu vjerno prati 3,7 milijuna ljudi gdje nerijetko objavljuje provokativan sadržaj. 

Spiranac dijeli golf savjete u atraktivnim odjevnim kombinacijama što se pokazalo kao provjereno dobar recept za privlačenje pratitelja, a s obzirom na to da ozbiljno zarađuje od društvenih mreža, previše ne iznenađuje činjenica da su i druge djevojke krenule njezinim stopama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Bianca Leiner (@hannahbleiner)

Paige nije jedina ljepotica koja voli igrati golf, a dama koja bi mogla parirati atraktivnoj golferici je Hannah Leiner. Golf igra od šeste godine, a profesionalno se ovim sportom bavi više od 20 godina. Odrasla je na Floridi gdje ima puno terena, a tijekom karijere se kao juniorka natjecala na nekoliko turnira.

Leiner ima diplomu iz digitalnih komunikacija i medija, a na sajmu za golf (PGA show) na Floridi je radila kao dopisnica. Zahvaljujući brojnom sadržaju kojeg je plasirala na društvenim mrežama trenutačno je prati više od 315.000 ljudi. 

Leiner je s godinama privukla brojne sponzore te je njezin interes za igranjem splasnuo je kada je karijera modela uzela maha. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Bianca Leiner (@hannahbleiner)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Janka Puszta 21.02.2023.

    Pa Hrvatica je puno atraktivnija, a i naša je.

  • Puno volim Hrvatsku 21.02.2023.

    Nadam se samo da joj je netko objasnio pravila golfa. Da treba loptice stavit u rupu, a ne palicu.

  • ludi marko 21.02.2023.

    ma nije ni di koljena našoj peige spiranec

Komentiraj...
Vidi sve komentare