To je to što me zanima!

Ona je hrvatska Hillary Swank: Ja sam djevojka od nula dolara

Čuli ste za film 'Djevojka od milijun dolara', koji je režirao slavni Clint Eastwood s Hillary Swank u glavnoj ulozi? Prema našoj boksačici Ivani Habazin snimili su film 'Djevojka od nula dolara'
Vidi originalni članak

Ivana Habazin (27) sve je podredila jednom cilju. Ujediniti naslove i biti najbolja na svijetu. Najbolja hrvatska boksačica i bivša svjetska prvakinja u velteru nije uspjela, ali ne predaje se. 

Boksam bez ikakve podrške države

Čuli ste za holivudski film 'Djevojka od milijun dolara', koji je režirao slavni Clint Eastwood s Hillary Swank u glavnoj ulozi? E, Ivana je naša Hillary, samo što u filmu snimljenom po njoj ne završava tragično kao slavna glumica.

Film 'Djevojka od nula dolara' bit će prikazan na ZagrebDoxu.

- To je dokumentarac o mom životnom putu, kako sam postala svjetska prvakinja u velteru i kako nisam mogla više od toga. Boksala sam za naslove, ali nisam imala nikakvu podršku države - kaže Ivana za Večernji list.

Sva četiri naslova o kojima Ivana sanja drži Cecilia Braekhus, boksačica koja je pobijedila Ivanu. 

Ali Hrvatica traži revanš.

- Sparirale smo zajedno i mislim da sam je uspjela isprovocirati. Ja sam se jedina borila s njom kao prvakinja iz druge organizacije i zaslužujem revanš. No to će malo pričekati. Imam nekih problema sa štitnjačom, a to mi oduzima energiju. Kad to riješim, vratit ću se. Imam tek 27, u najboljim sam godinama - rekla je Ivana, koja je diplomirala filozofiju i teologiju na Katoličko-bogoslovnom fakultetu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • OrcaPerestrojka 16.02.2017.

    Čisto sumnjam da ona može 1050 na udaru vreće ko ja. Samo u mene liva tehnika.

  • DraženČičak-GTi 16.02.2017.

    Bit ce...sretno.

  • krao_sam_1 16.02.2017.

    Iz Bosne a iz Hrvatske. Kak sad pak to

Komentiraj...
Vidi sve komentare