To je to što me zanima!

Ona je ukrajinska slatkica te nova zvijezda skakanja u vis

Od ukrajinske anonimke, mlade atletičarke do svjetske zvijezde i srebrne na Svjetskom prvenstvu u Londonu. Lijepa Levčenko je na oproštajnom prvenstvu Usaina Bolta i Moa Faraha skočila sjajnih 2,01m
Vidi originalni članak

Hrvatski zaljubljenici u atletiku mogli su ju 'otkriti' na Hanžekovićevu memorijalu kada je tada 17-godišnja Julija Levčenko (19) skakala u Zagrebu na atletskom stadionu Mladost. Mi smo ju tada otkrili, jeste li i vi?

I nakon toga pratili smo njezin nevjerojatan uspon. Od ukrajinske anonimke, mlade atletičarke do svjetske zvijezde i srebrne na Svjetskom prvenstvu u Londonu. Lijepa Levčenko je na oproštajnom prvenstvu Usaina Bolta i Moa Faraha skočila sjajnih 2,01m (ona ima 19 godina!) i uzela srebro iza Marije Lasitskene, ex Kučine.

Mlada Ukrajinka tako je nakon svjetskog juniorskog zlata na Olimpijskim igrama najavila sjajnu karijeru novim osobnim rekordom. A nadamo se i da ćemo ju još koji put vidjeti na Zagreb mitingu.

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • Shogun 15.08.2017.

    Lijepa i uspješna,svaka čast.

  • f14 15.08.2017.

    Jaoj Trifunoviću, postao si Šnidarić 2. Napaljeni novinar kojemu je vrh članka zaljepiti hrpetinu slika s instagrama. Pa mogao si bar napisati koliko je prvoplasirana skočila.

  • 15.08.2017.

    nakon onog istetoviranog gabora, ovo je melem za oci

Komentiraj...
Vidi sve komentare