To je to što me zanima!

Onaj osjećaj kad ti ništa ne ide, a ruga ti se mašinerija stadiona

U jednom trenutku utakmice Arsenala i Bayerna u Londonu, kod rezultata 3-1 za goste, reklama uz teren postavila je pravo pitanje: Jeste li vi uopće za Ligu prvaka?
Vidi originalni članak

Igrala se 88. minuta utakmice, Arsenal je na svom Emiratesu bio razbijen. Bavarci su vodili 3-1, a reklama uz travnjak u tom je trenutku postavila pravo pitanje:

- Are you Uefa Champions League level? (Jeste li na razini Lige prvaka).

Arsenalu kao da nije bila dovoljna lekcija od Bayerna. Morali su dobiti "packe" i od vlastite oglašivačke mašinerije. 

Bayern je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka bio uvjerljiv u Londonu. Bavarska momčad dobila je 3-1, a posljednji gol na utakmici zabio je Mario Mandžukić.

Samo dvije momčadi u povijesti uspjele su proći dalje u Ligi prvaka nakon što su izgubile prvu domaću utakmicu (Ajax 1995. i Inter 2010. godine). 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • NESTVARAN_1 21.02.2013.

    arsenal prodaje sve najbolje igrače,nasri,van persie,fabregas itd,,,,a ne dovode nikoga,objektivno nemaju ni novca za neka skupa pojačanja nego se okreču mladim snagama,a to nije dovoljno pobijediti ekipu kao bayern,koji isto nije ništa posebno.bayernov limit je možda polufinale.napuhane momčadi poput reala,barce,itd oprostit če se uskoro,tako da bi se mogli iznenaditi kad pobjednik bude netko koga ne spominjete tako često.

  • fabregas_1 20.02.2013.

    navijam za arsenal al wenger sve što je napravio razjebo prodajama...pa sjetite se tekme protiv barce prije 3 god. kad su ravnopravno igrali i čak ih dobili na emiratesu..tadašnji arsenal bi ubio bayerna..današnja ekipa arsenala je prosječna ekipa koja samo može zasmetat jačima ako ovi imaju loš dan...

  • Vrag_94 20.02.2013.

    Sto reci za ekipu u kojoj nema mjesta za Robbena i Gomeza u prvom sastavu. Vezni red premocan, obrana sjajna na celu s jednim od najboljih golmana danasnjice,kao i napad s nasim Mandzom. Bayern je stroj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare