To je to što me zanima!

Opa! Kladionice baš i ne vjeruju Francuskoj, nismo autsajderi...

Hrvatska rukometna reprezentacija u srijedu od 20:30 igra posljednju utakmicu drugog kruga Europskog prvenstva. Kladionice su uvrstile meč u ponudu i "kauboje" nikako ne vide bez šansi
Vidi originalni članak

Čini se kako su se kladonice "opekle" kad su Norveškoj gurnule ulogu favorita u meču s hrvatskom rukometnom reprezentacijom. "Kauboji" su u tom meču slavili 32-28 i na najbolji mogući način najavili klasik protiv Francuske.

Izabranici Line Červara imaju gotovo jednake šanse za pobjedu u tom meču kao i "tricolori". Naime, koeficijent na pobjedu Hrvatske iznosi 2,10, dok je na Francusku 2,15. Kvota na remi iznosi 8,50.

PALICKINIH 20 OBRANA Ni Bjelorusi nam nisu pomogli, uništio ih sjajni švedski golman

Zanimljivo, u ogledu koji prethodi ovom rukometnom derbiju, skandinavskom okršaju Švedske i Norveške, favoriti su - Norvežani. Koeficijent na njihovu pobjedu je samo 1,70, dok je na Šveđane 2,70 (remi je 9,50).

Podsjetimo, Hrvatska će sigurno izboriti polufinale ako pobijedi Francusku s najmanje tri gola razlike, a pobjeda od dva gola odgovara nam ako zabijemo najmanje 22 gola.

FRANCUZI RAZBILI SRBIJU Sjajni Gerard je iščašio palac: Hoće li braniti protiv Kauboja?

Remi nam igra ako Norveška pobijedi Švedsku, a bilo kakva pobjeda ako Skandinavci remiziraju. Postoji varijanta i da prođemo uz poraz, ali tada bi Norveška trebala pobijediti Švedsku s točno četiri gola razlike, a da pritom ne zabije više od 31 gola.

Ispasti još mogu čak i Francuzi, i to ako Švedska pobijedi Norvešku, a oni izgube od Hrvatske devet golova razlike. U polufinale će, pak, Norvežani ako pobijede Švedsku s minimalno pet golova razlike i Francuska potom pobijedi Hrvatsku.

VIDEO Červar uoči Francuza: Duvnjak trenira po posebnom režimu...

Hrvatska će osvojiti prvo mjesto u skupini ako pobijedi Francuze sa šest golova razlike uz pobjedu Švedske protiv Norveške ili s bilo kakvom pobjedom ako Šveđani ne pobijede u svojoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Jacky71 23.01.2018.

    Najvise nam ide na ruku to sto su Francuzi vec u polufinalu i uz minimalni poraz tako da ne vjerujem da ce se bacati na glavu da nas izbace kao domacina a sigurno su bolji od nas.vaznije im je da se sacuvaju za polufinale ma tko to bio.

  • statebriga1312 23.01.2018.

    Ma kladionice nikad nisu bile mjerilo... kad Hr pobedi onda im kladionice predvidjaju finale a kad spusi onda ih kladionice ne vide ni u polufinalu...

  • 23.01.2018.

    hrvatska kad god je favorit u ekipnim sportovima, igra lose... recept za pobjedu protiv hrvatske - razglasi da je favorit... zato ja dosta puta krivim medije za neke od poraza, jer oni stvore atmosferu kao da smo vec prosli a nismo ni igrali, a to utjece na igrace, pogotovo nas hrvate... po meni je uvijek bolje kad smo outsideri

Komentiraj...
Vidi sve komentare