To je to što me zanima!

Opasan je pa ga žele na svojoj strani: Štimca bi za izbornika?

Maminjo ga se nakon izbora pribojava i radije bi ga na svojoj strani. Zdravko želi biti taj koji će odlučivati u HNS-u pa će se Štimca probati riješiti zaobilaznim putem
Vidi originalni članak

Ispada kako se Igor Štimac prijetio 'u prazno', nije postao predsjednik HNS-a. No, odlučio je jedan glas uz puno zakulisnih igara, a Štimac je dokazao koliko je opasan protivnik Vlatku Markoviću ili bolje rečeno Zdravku Mamiću. 

Maminjo ga se nakon izbora pribojava i radije bi opasnog 'neprijatelja' na svojoj strani, nego da bude prijetnja u budućnosti. Zdravko želi biti taj koji će odlučivati u HNS-u, a Igor mu je velika prepreka. Zato će ga se probati riješiti zaobilaznim putem.

Kako pišu Sportske novosti, Mamić je Štimcu ponudio klupu reprezentacije. Bivši 'vatreni' je to čak javno priznao, a izjava izvršnog dopredsjednika nije demantirana. 

- Otvoreno mi je rekao da Slaven Bilić treba otići i da mu je pun kufer svega što se događa u reprezentaciji - rekao je Štimac, a radi se o periodu nakon posljednje kvalifikacijske utakmice protiv Kazahstana u prošlom ciklusu.

S obzirom da Slaven Bilić sigurno odlazi nakon EURA 2012. ili kvalifikacija za EP, Štimac je opet u kombinaciji i preuzeo bi to mjesto. Iako je dvojac nekoliko puta tokom godina mijenjao međusobni odnos, sad je na najnižoj razini i po toj logici bi Igor ponudu i utješnu nagradu trebao glatko odbiti.

 Ipak, radi se o poziciji izbornika hrvatske nogometne reprezentacije...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • aragon 20.12.2010.

    pun mi je torba svih ovi lazi koje piset ovjde na 24 sata

  • user_66787 20.12.2010.

    Pa ko bi bio tako lud da ode sa mjesta izbornika repke?

  • koma ćovo 20.12.2010.

    ha ha ha kako ste naivni ljudi to je nevjerovatno.Pa ovaj vam baci neke gluposti a vi brze bolje je je to je tako...hahaha koje gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare