To je to što me zanima!

Opasna popularnost: Navijači su umalo ozlijedili Đokovića

Trebalo je to biti još jedno rutinsko davanje autograma navijačima nakon pobjede protiv Seppija u Hopman Cupu, no Đoković je umalo stradao zbog pada ograde
Vidi originalni članak

Reprezentacija Srbije pobijedila je Italiju u 1. kolu skupine A Hopman Cupa, natjecanja mješovitih teniskih ekipa koje se održava u Perthu. Priča je, međutim, mogla imati nesretan kraj za Novaka Đokovića.

Najbolji svjetski tenisač je doletio u Australiju iz Abu Dhabija gdje je u subotu obranio naslov na ekshibicijskom turniru. Unatoč problemu sa prevladavanjem vremenske razlike, 25-godišnji je Beograđanin pobijedio Andreasa Seppija sa 6-3, 6-4 i donio Srbiji pobjedu budući da je prije toga Ana Ivanović bila bolja od Francesce Schiavone sa 6-0, 6-4.

Nakon Đokovićeva je pojedinačnog meča došlo do manjeg incidenta. Prvi svjetski reket je dijelio autograme, a u jednom trenutku je ograda koja ga je dijelila od navijača popustila pod pritiskom i pala mu na lijevu nogu. Đoković je ostavio sve stvari na terenu i odšepao u svlačionicu gdje je primio pomoć liječnika. Otkazao je i zakazani televizijski intervju, ali nakon što je neko vrijeme trajala neizvjesnost liječnik je u konačnici dao zeleno svjetlo Srbinu za nastup u parovima.

U meču koji je bio nevažan za konačni rezultat Schiavone i Seppi su slavili protiv Ivanović i Đokovića sa 7-6(4), 6-4.

Hopman Cup, skupina A, 1. kolo:

Srbija (1) - Italija (3) 2-1

Ivanović - Schiavone 6-0, 6-4

Đoković - Seppi 6-3, 6-4

Ivanović/Đoković - Schiavone/Seppi 6-7(4), 4-6

Idi na 24sata

Komentari 16

  • dobby_1 01.01.2013.

    Skoro je umro.

  • atak na batak 01.01.2013.

    broj jedan...

  • RedBloOod 31.12.2012.

    ideš bre, nastradale mu patike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare