To je to što me zanima!

Opasnost na Vlašiću: Ćiro izbjegao pad u provaliju

Izborniku BiH puknula je guma, izbjegao je pad u provaliju, ali onda strahovao od vukova. Šok nakon nesreće Ćiro je 'izliječio’ porcijom ćevapa
Vidi originalni članak

Sine moj, evo zovem te s Vlašića. Evo me kisnem na drumu sa svojim prijateljem Crnim. Pukla nam je guma, prednji lijevi kotač uletio u jednu rupu. Ustvari, nije to rupa, već rupetina. Ovdje u pustoši ne vidim ni svjetla, a rijetko i automobili prolaze. Strah me medvjeda i vukova jer nemam kod sebe nikakvo oružje, ispričao je Ćiro za bosansko-hercegovački dnevnik San nakon nesreće na putu za Sarajevo.
- Ne znam šta mi bi da krenem automobilom kroz ovu 'nedođiju’. Izbjegli smo desetke manjih rupa, zbog kojih nisam mogao ni 'dremnuti’, a onda smo u jednu upali. Čuo se strašan prasak. Bojao sam se da ne završimo u provaliji. Tko zna kada bi nas netko i pronašao da smo sletjeli s ceste - kazao je izbornik BiH.
- Eto, što ti je život, zamalo da skončam na Vlašiću, na kojem sam proveo dobar dio svog djetinjstva - dodao je Blažević, koji je došao sebi tek kad je kod prijatelja pojeo nekoliko porcija ćevapa i sudžukica.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BBBoXer 06.12.2008.

    ne daj se ciro !!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare