To je to što me zanima!

Opća tučnjava nogometašica u BiH: Zvali su nas divljakušama!

Domaćini su objavili tri snimke s utakmice kako bi dokazali da nisu krivi ni za kakve tenzije, niti tučnjavu. Ipak, upisano je 13 žutih i dva crvena kartona, kao i rezultat od 5-3 za gostujuću ekipu
Vidi originalni članak

Evo sporne situacije zbog koje su naše djevojke nazivane divljakušama, talibankama od strane protivničkog kluba, kao i od strane roditelja igračica, a nakon čega je uslijedilo razapinjanje po društvenim mrežama, napisali su na Facebook stranici ženskog nogometnog kluba  Libero Goražde.

Naime, 13 žutih kartona i dva crvena pala su na njihovoj  posljednjoj utakmici kada je eskalirala tučnjava između njihovih nogometašica i onih gostujuće ekipe - Sana 2014 iz Sanskog Mosta, a jedna je od sudionica zadobila i blaži potres mozga.


Upravo su iz Libero Goražde objavili tri sporne snimke susreta u kojem su gošće slavile 5-3 u borbi za finale doigravanja za plasman u Premierligu te najavili i tužbu predsjedniku Sane te da će snimku cijele utakmice objaviti na YouTubeu te da će poslužiti kao dokaz na sudu protiv predsjednika Sane Damira Sarajlića.

- Mi smo po svršetku subotnje utakmice izašli s priopćenjem u kojem smo kazali da smo loše odigrali te da je utakmica bila prljava s obje strane, pogotovo od igračica Sane koje su igrale pod pritiskom svog trenera i službenog predstavnika - napisali su i dodali:

- Nismo, za razliku od njih, krivicu prebacivali na drugu stranu, što su oni napravili i pokrenuli cijeli niz optužbi te vrijeđanja po društvenim mrežama. Naše su igračice nazivane 'divljakušama' i 'talibankama', najpogrdnijim imenima. Na snimkama koje smo objavili i koje ćemo objaviti na YouTubeu, kao i cijelu utakmicu, vidi se potpuno drukčija slika od one koju su oni lažno plasirali u javnost te su ispale lažne žrtve. Rado ćemo ustupiti svima videomaterijal s utakmice koji će biti jedan od dokaza na sudu protiv predsjednika Sane Damira Sarajlića, inicijatora obmanjivanja javnosti i teške klevete, koji je uz pomoć svojih suradnika nanio veliku štetu našem klubu i duševnu bol našim djevojkama - objavljeno je na Facebook stranici kluba iz Goražda.

U međuvremenu su domaćini objavili fotografiju svoje igračice koja je zadobila potres mozga.

- Naša Elmina je imala blaži potres mozga, ali sad je sve oke. Za nekoliko minuta krenut ćemo kući - napisali su ispod fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • kitacc 29.07.2020.

    BIH.

  • kajzer/soze/80🇷🇸 28.07.2020.

    Nema više bosne ni proklete jugoslavije, samo federacija i Republika Srpska!!

  • Nabreklakožica 28.07.2020.

    Iz BiH prčije drugo ne možemo ni očekivati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare