To je to što me zanima!

Opet će Dalić s medaljom oko vrata doći slaviti na bajni Pag

Na Pagu su se potrudili da prigodni nogometni turnir ne bude kao 2018. održan na betonu nego na novouređenom igralištu sa novim umjetnim travnjakom. A izbornika na novoj fešti čekaju dogodine
Vidi originalni članak

Ljeto 2018. nećemo zaboraviti nikada. Nitko u Hrvatskoj. 'Vatreni' u finalu, doček za sva vremena, svi kao jedno - onako kako bi uvijek trebalo biti, a zapravo je prokleti raritet.

POGLEDAJTE VIDEO: Za gušte je dovoljna lopta, ekipa i igralište

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Svoje ljeto iz snova je i nakon završetka Mundijala u Rusiji živjelo jedno malo selo na Pagu. Izbornik Zlatko Dalić ljetuje u Novalji pa je na opće oduševljenje mještana rado navratio obližnje mjesto, u Miškoviće.

Domaćin mu je trebao biti predsjednik Rijeke i dopredsjednik HNS-a Damir Mišković, ali zapravo ga je ugostilo more navijača u hrvatskim kockastim, riječkim bijelim, zagrebačkim modrim, splitski bilim dresovima... Svi kao jedno.

Ovo je ljeto Hrvatska trebala igrati na Euru, a na Pagu nitko ni najmanje nije sumnjao kako će i ljeto 2020. biti još jedne fešte sa izbornikom koji će im doći s još jednom, europskom medaljom.

I Miškovićima su se, kako javlja Radio Pag, potrudili da prigodni nogometni turnir ne bude kao 2018. održan na betonu nego na novouređenom igralištu sa novim, modernim umjetnim travnjakom.

U organizaciji Grada Paga postavljena je umjetna trava i stavljena zaštitna mreža, a tvrtka Pag II postavila je nove reflektore, javljaju kolege s otoka.

- Zahvaljujemo anonimnom donatoru koji je donirao i postavio umjetnu travu na sportskom igralištu u Miškovićima. Novi gušti za mještane, djecu, turiste, posjetitelje - rekao je paški gradonačelnik Ante Fabijanić za Radio Pag.

Igralište se, naravno, odmah krstilo, na svoje su došli najmlađi, a feštu novog uspjeha Vatrenih i novog oduševljenja sa svojim idolom Zlatkom Dalićem nisu zaboravili nego tek - odgodili za sljedeće ljeto!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare