To je to što me zanima!

Opet Ćosićevo prokletstvo: Tri sekunde Dinamu trebale za gol

Nije gledao u svoje bilježnice, ali pogledao je prema terenu i nije mu bilo jasno kako će Dinamo zabiti. Koju sekundu kasnije, Rijeku je pogodio fenomen Ćosićevog prokletstva
Vidi originalni članak

Ne znam kako Dinamo misli zabiti s ovako malo igrača naprijed.

To su riječi Drage Ćosića na utakmici Dinama i Rijeke u finalu Kupa. Oni iskusniji znali su što slijedi. Tri sekunde kasnije bilo je 1-1. Iz istog napada iz kojeg Ćosić ne zna kako Dinamo misli zabiti. Rijeku je pogodilo - Ćoskeovo prokletstvo.

- Samo malo, da pogledam u svoje bilježnice. Da vidimo, najveća hrvatska pobjeda na europskim prvenstvima bila je protiv Danske 3-0. Druga najveća bila je protiv Irske 3-1, sipao je podatke Drago Ćosić dok je Hrvatska imala 2-0 protiv Češke u St. Etienneu na Europskom prvenstvu prošlog ljeta. 

Naravno, završilo je 2-2. Ćosićevo prokletstvo...

- Gotova je priča! Dinamo je za manje od pola sata osigurao playoff Lige prvaka! - urlao je Drago u izravnom prijenosu iz Norveške. Dinamo je u 22. minuti protiv Möldea imao 3-0. Pogađate, primio je tri gola i bio je na rubu ispadanja. 

Malmö nije bio te sreće. 

- Gotovo je! Malmö je ovim golom osigurao nastup u prvom kolu Kupa Uefa - siguran je bio Ćosić kad su Šveđani zabili za 2-0 na Poljudu protiv Hajduka.

- Vjerovao sam i rekao sam vam, nakon što je Malmö poveo 2-0 da još ima nade za Splićane - okrenuo je ploču Drago.

'Zacoprao' je i PSG.

- Prekasno je za čudo - rekao je kad je Neymar zabio za 4-1.

To je bio početak jednog od najvećih preokreta u povijesti Lige prvaka.

Naravno, uz asistenciju jednog i neponovljivog Drage Ćosića.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BDC 02.06.2017.

    Cosic je treca liga za mene.Tolika budaletina .

  • Karadarko_1 01.06.2017.

    Pljujete Pivarića a on pet puta bolje obavlja svoj posao nego Ćosić svoj.Koliko taj gluposti izgovori dok komentira to nije normalno.

  • kajgod123 01.06.2017.

    Ali svaki puta kada vikne da je gotovo uvijek se okrene utakmica. Nikako nemogu zaboravit, Klasnić u 120 minuti zabija protiv Turaka, Drago viće Hrvatska je u polufinalu.... Dalje je povijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare