To je to što me zanima!

Opet ide na spoj s neznancem, a naplatit će ga 21 tisuću kuna

Bob, koji je pristao platiti toliku svotu novca samo za spoj, je još i nadodao oko sedam tisuća kuna ako Bouchard pristane tijekom spoja naručivati pričajući engleski s britanskim naglaskom
Vidi originalni članak

Eugenie Bouchard ponovno izlazi s neznancima!

Nakon što je 2017. godine izgubila okladu na Twitteru te je potom morala ići sa svojim pratiteljem Johnom Goehrkeom na spoj, koji su poslije i ponovili, nekadašnja wimbledonska finalistica sad će na spoj s - Bobom.

Bouchard se na društvenim mrežama žalila kako joj je dosadno te kako bi ovo sve bilo zabavnije da ima dečka, a za vrijeme prijenosa uživo sa svog Instagram profila zajedno s Allie LaForce, jedan gledatelj po imenu Bob cijelo vrijeme je komentirao koliko obožava Bouchard.

LaForce ga je potom uključila u prijenos uživo, a Bob je bio direktan - platit će 400 funti za spoj s Bouchard. LaForce je rekla - nije dovoljno. Natjerala je Boba da plati 2.410 funti, što je malo manje od 21 tisuće kuna koliko Bouchard izdvaja za plaćanje obroka zdravstvenim radnicima. Bob je pristao i na to.

Bouchard je samo od Boba zatražila da - ponese wc papir! On je na to pristao i još joj je ponudio 800 funti ako pristane pričati na britanskom naglasku dok naručuju pića na spoju.

- Zašto mi ovo radiš? Nabijaš mi krivnju, sada moram pristati jer je za dobrotvorne svrhe, a uopće se ne osjećam ugodno s tim - našalila se Bouchard, iako je jasno da u toj šali ima i istine.

Tko zna, možda i Bob impresionira Bouchard pa ugrabi i drugi spoj kao nekoć Goehrke.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.04.2020.

    Bez šminke nije lipa...

  • marKO 12.04.2020.

    cura nije nista posebno, cak nije ni zgodna

  • kormilar 12.04.2020.

    Što luđe to bolje! Zašto bi nešto bilo normalno, kad je to dosadno! Onda nikome nije interesantno! Bože, što učini!

Komentiraj...
Vidi sve komentare