To je to što me zanima!

Opet mu je "ukrao" naslov: Del Potro dobio Federera u Baselu

Juan Martin del Potro pobjednik je ATP turnira u Baselu. Argentinac je slavio protiv Rogera Federera 7-6(3), 2-6, 6-4. I prošle godine Del Potro je uzeo naslov Rogeru...
Vidi originalni članak

Argentinski tenisač, Juan Martin del Potro, pobjednik je ATP turnira u Baselu. Del Potro je u finalu slavio protiv domaćeg tenisača, Rogera Federera te tako ponovio prošlu godinu.

Argentinac je 2012. također dobio Federera u finalu Basela, također u tri seta. Danas je slavio 7-6(3), 2-6, 6-4.

Del Potro je u prvom setu čuvao svoj servis, a kod 5-3 servirao je za set. Federer mu uzima servis i sve odlazi u tie-break gdje je Del Potro bio uvjerljiv prepustivši Švicarcu samo tri poena.

U drugom setu Roger Federer je proigrao i s dva oduzeta servisa Del Potru izjednačio na 1-1 u setovima. No u trećem setu Del Potro radi odlučujući break na samom početku. Argentinac je do kraja sačuvao servis i osvojio naslov u Baselu.

ATP, Basel, finale:

  • Del Potro - Federer 7-6(3), 2-6, 6-4
Idi na 24sata

Komentari 20

  • korisnicko ime je zauzeto 28.10.2013.

    penzija...

  • strmi007 28.10.2013.

    Njegovo vrijeme je ionako prošlo

  • Silvana7 Ri 27.10.2013.

    Čestitke Del Potru..Zaslužio je taj naslov..Gotovo uvijek u sjeni dvojice najboljih,i eto napokon je dočekao svoj moment protiv jedne bivše legende,velikog Rogera za kojeg je sam ulazak u ovo finale veliki uspijeh s obzirom na lošu formu u kojoj se nalazi...A nekad je bio ˝zicer˝..

Komentiraj...
Vidi sve komentare