To je to što me zanima!

Opet na cijeni: Harry ne da Niku Kranjčara Arsenalu

Niko Kranjčar je hit u Engleskoj, izgledno je da će na ljeto otići iz Portsmoutha. Redknapp ga ne želi prodati, ali pritisak Arsenala sve je jači...
Vidi originalni članak

BBC, Sky Sports, Times, Guardian, Setanta Sports... Gotovo svi vodeći engleski mediji proglasili su Niku Kranjčara igračem polufinala FA kupa, u kojemu je Portsmouth pobijedio WBA (1-0) i ušao u finale. I sve je izvjesnije da će baš taj finale, 17. svibnja, biti zadnja Kranjčareva utakmica u dresu Portsmoutha.
Za Niku se zagrijala Roma, sve više ga želi i Valencia. No najviše od svih Kranjčara želi Arsene Wenger! Štoviše, kažu izvori iz Engleske, Arsenal je prije nekoliko tjedana Portsmouthu poslao izdašnu ponudu za našeg reprezentativca, koju je Harry Redknapp bez razmišljanja odbio.
- Iduće sezone želim u klub dovesti još tri, četiri poznata igrača i boriti se za ulazak u Ligu Prvaka. Zato, prodaja Kranjčara i naših ključnih igrača ne dolazi u obzir - rekao je nedavno Redknapp.
No Arsenal navodno sprema pojačati ponudu, pitanje je hoće li Redknapp i čelnici Pompeya moći i tome odoljeti. Ključni čovjek u dovođenju Nike na Emirates mogao bi biti bivši kapetan Arsenala i današnji Redknappov pomoćnik u Portsmouthu, Tony Adams. Wenger se uzda da će on, bude li trebalo, nagovoriti Harryja da na Niki zaradi veliki novac i onda krene u kupnju te slaže momčad za proboj u Ligu prvaka.
- Lijepo je ovdje, ali volio bih ići u veći klub - rekao je Niko prije mjesec dana, čime je jasno kazao kako vidi svoju budućnost.

FORMA UDARNE BILIĆEVE MOMČADI

PLUS
NIKO KRANJČAR - Sjajan u klubu, sve bolji u kockastom
DANIJEL PRANJIĆ - U životnoj formi, čak i golgeterskoj
MLADEN PETRIĆ - Najbolji u Dortmundu, stalno zabija
JOSIP ŠIMUNIĆ - Sve manje kikseva, siguran, pouzdan

PLUS / MINUS
STIPE PLETIKOSA - Sezona mu tek počela, bit će pravi
IVICA OLIĆ - Ozlijedio se, pauzirat će tri tjedna
LUKA MODRIĆ - Oscilira, osuđen je na igranje u HNL-u
DARIJO SRNA - Očit lagani pad, izgleda umorno

MINUS
ROBERT KOVAČ - Rijetko igra, ne djeluje sigurno
NIKO KOVAČ - Unazadila ga bolest, još nije pravi
VEDRAN ĆORLUKA - Daleko od Čarlija s početka godine

Idi na 24sata

Komentari 7

  • torcida_4ever 07.04.2008.

    niko je najbolji!!! nikoji hrvatski igrac osim eduarda se nemoze mjerit s njim!

  • petruss 07.04.2008.

    napokon se dokazalo da nešto vrijedi. Kreteni i glupi novinari su ga skoro pokopali!

  • slavonac 91 07.04.2008.

    niko legendo,samo tako dalje i dokaži da si rame uz rame sa žutim!!Dinamovac sam i legenda si,žao mi je što nisi s nama i lukom bio u dinamu!!SRETNO MAJSTORE!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare