To je to što me zanima!

Opet pad: Scheiber prevezen helikopterom hitno u bolnicu

Austrijski skijaš Mario Scheiber teško je pao na treningu spusta u Chamonixu. Scheiber je pao slično kao Grugger prije tjedan dana. Stanje mu još nije poznato...
Vidi originalni članak

Nakon teškog pada Hansa Gruggera na spustu u Kitzbühelu, ovoga puta stradao je njegov sunarodnjak, 27-godišnji Mario Scheiber.  

Teško se austrijski skijaš ozlijedio na treningu spusta u Chamonixu. Trening je odmah prekinut, a nesretni skijaš helikopterom je prevezen u bolnicu. Pao je pri velikoj brzini i glavom udario u zaleđenu stazu.

Iz Austrijskog skijaškog saveza (ÖSV) potvrđeno je da je Scheiber u padu pretrpio puknuće ključne kosti i frakturu nosa, ali i da je njegovo stanje stabilno.

- Mario je pretrpio puknuće desne ključne kosti i slomljen mu je nos. Dobra je vijest da nema izljeva krvi u mozak i da su mu kralježnica, kosti lubanje, kao i ruke i noge u redu. Komunicira i njegovo je stanje stabilno. U bolnici će ostati preko noći na opservaciji - kazao je liječnik Martin Gruber.

Prije tjedan dana Ivica Kostelić upozorio je organizatore legendarnog Streifa na opasnost staze. Sad je nesreća bila u Chamonixu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • cosanostra 29.01.2011.

    od kad je poginuo sena sigurnija je F1 od spusta

  • LowRider 28.01.2011.

    briši admine pošto sam izrekao istinu..glupane

  • LowRider 28.01.2011.

    svaka čast 24sata kad imate takve urednike tekstova koji daju video koji se ne odnosi na članak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare