To je to što me zanima!

City opet prvi: 'Građani' dobili Everton i preskočili Liverpool

Zabili su Laporte i Gabriel Jesus. City sada ima jednak broj bodova kao i Liverpool, no momčad Jurgena Kloppa ima utakmicu manje
Vidi originalni članak

Manchester City svladao je Everton 2-0 u 26. kolu engleskog prvenstva te ponovno zasjeo na vrh tablice!

Jako su krenuli građani od samog početka, pokušavao je Aymeric Laporte, a Sergio Aguero zatresao je okvir gola. No lopta nije ulazila...

Ipak, dominacija je bila vidljiva, pa Everton nije uputio nijedan udarac u okvir u prvih 45 minuta, a momčad Pepa Guardiole domaćina je uspjela slomiti tik prije predaha. 

Dobio je City slobodnjak na lijevoj strani, izvodio ga je David Silva i poslao savršenu loptu u šesnaesterac. Tamo je najviši bio Laporte koji je glavom matirao Pickforda za 1-0.

U drugom dijelu aktualni prvaci i dalje su bili jači, no činilo se da neće povećati prednost... Kad ono: 2-0! U osmoj minuti sudačke nadoknade ukazao se Gabriel Jesus te donio konačan rezultat.

City sada ima jednak broj bodova kao i Liverpool, no momčad Jurgena Kloppa ima utakmicu manje, a ovog će vikenda dočekati Bournemouth.

 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • nogofil 07.02.2019.

    Everton u prvom redu mrzi Liverpool, i amo da mrskom grdskom rivalu može naškoditi. Danas je to učinio na krajnje perfidan način. U početni sastav nije uveo glavnog veznog igrača Sigurdssona i najboljeg strijelca Richalisona. Kao treba ih odmarati. Baš danad?

  • Sandokan Janosik 07.02.2019.

    pa nije se novinar mogao odlučiti jel 1 ili 2:0

  • danko1471991 07.02.2019.

    A sto sam rekao kad je Liverpool imao 7 bodova prednosti da će to na kraju Man.C. stići i prestići...nema Liverpool taj šampionski kod u sebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare