To je to što me zanima!

Opet Vlašić! Pogledajte kako je SuperNiksi zabio gol za CSKA

U 11. kolu ruske Premier lige, CSKA iz Moskve slavio je kod Anži Mahačkale u gostima 2-0. Prvi gol za Moskovljane u 31. minuti zabio je sjajni Nikola Vlašić koji se sve više promiče u ključnog igrača
Vidi originalni članak

CSKA je došao je do još jedne pobjede, a Nikola Vlašić do još jednog gola.

U gostima kod Anžija u 11. kolu ruske Premier lige, Moskovljani su slavili rezultatom 2-0, a prvi gol zabio je sjajni Vlašić koji se sve više promiče u ključnog igrača moskovskog kluba.

NIJE MU ZAMJERIO Vlašić srušio klub UFC prvaka! Khabib se kasnije slikao s njim

Nakon pola sata igre Anži je izgubio loptu, Džagojev je pronašao Vlašića, a Nikola je sjajnim udarcem pogodio pogodio u sami kut za vodstvo CSKA. Bio je to njegov drugi gol u prvenstvu, a zabio je i u prošloj utakmici u Ligi prvaka protiv Reala i to za pobjedu.

Gol možete pogledati >>>OVDJE<<<.

Za konačnih 2-0 i pobjedu CSKA zabio je Fedor Čalov. CSKA je nakon 11 kola na trećem mjestu s 19 bodova, isti broj bodova ima Krasnodar, ali i utakmicu manje. S utakmicom manje je i Zenit koji je na vrhu s 25 bodova.

Nakon Orenburga u gostima i Reala kod kuće, CSKA je slavio i kod Anži Mahačkale. U ove tri utakmice i tri pobjede CSKA zaredom Nikola Vlašić bio je najbolji igrač. Ove sezone je u 10 utakmica zabio četiri gola. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • tuna111 19.10.2018.

    Koliko se pise da zabija mislio sam da mu je ovo peti na kontu, sa ovim ovo mu je drugi u prvenstvu, isto kao i Bistrovic. Ne znam tocno sta i kako igra, al ajd nek mu je sa srecom.

  • 19.10.2018.

    Ova nova generacija bi mogla biti cudo, ostajemo u drustvu velikih sasvim sigurno :)

  • 19.10.2018.

    Koja pijaca?

Komentiraj...
Vidi sve komentare