To je to što me zanima!

Opet zajedno: Ferguson će uz pomoć Nikea kupiti Ronalda!

Čelnici Manchester Uniteda, uz pomoć sponzora, platit će Real Madridu 75 milijuna eura i ponuditi Nanija. Procjenjuje se da će madridski klub prihvatiti tu ponudu...
Vidi originalni članak

Predstavnici Nikea ne mogu podnijeti da Cristiano Ronaldo svaki tjedan igra u Adidasovu dresu i pozvali su Alexa Fergusona na sastanak kako bi vratili Ronalda!

Važeći dvanaestogodišnji ugovor Nikea i Manchester Uniteda, težak 350 milijuna eura, istječe 2015. Stoga su predstavnici Nikea došli u Manchester kako bi dogovorili “pravila” o novom ugovoru te predložili Fergusonu ideju o povratku Cristiana Ronalda na Old Trafford. 

Dio novca dao bi Manchester, a dio Nike. Procjenjuje se da bi Real prihvatio paket od 75 milijuna eura u kojem je i Nani. U Nikeu vjeruju da bi njihov brend, dolaskom Ronalda u Man. United, dodatno ojačao. Također, Wayne Rooney bi ostao.

- Priče kako Rooney više ne razgovara sa mnom su obične gluposti. Objasnio sam mu razloge zbog kojih je protiv Reala počeo na klupi. Bilo je isključivo taktičke prirode. Sve je shvatio i nema nikakvog problema - rekao je Ferguson, potvrdivši da Rooney sigurno ostaje.

- Jamčim vam svojom riječi da će Rooney i sljedeće godine igrati na Old Traffordu. Nema govora o prodaji - rekao je trener Manchester Uniteda Alex Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • ice_man 10.03.2013.

    http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/bomba-s-otoka-novi-sponzor-uniteda-zeli-pomoci-u-dovodzenju-ronalda-i-modrica---277860.html haha da general motors, nike svi oce pomoc unitedu s transferima, blago se unitedu :D

  • kiki1984_1 10.03.2013.

    čuo sam "tvik" iz knina dovodi ronalda u dinaru :D hehee..

  • 2sm3tj65 10.03.2013.

    Ronaldo ostani u Realu!!!Plsss i postani najbolji Realov strijelac svih vremena!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare