To je to što me zanima!

Opjevane emocije za Dinamo: 'Nikog ja tak nisam imal rad!'

Pravi navijači Dinama subotnji derbi gledat će okupljeni u Tkalčićevoj, a navijat će uz melankoličnu pjesmu. Pjevat će je sve do povratka jednog dana na Sjever
Vidi originalni članak

Inicijativa Zajedno za Dinamo pred derbi s Hajdukom 'izdala' je novu pjesmu podrške svom omiljenom klubu.

"Ova je pjesma napisana i ispjevana iz srca ljudi koji se odriču odlaska na utakmice svoje najveće ljubavi - Dinama, uvjereni u bolje sutra za svoj klub. Uz zahvalu svima njima moramo se posebno zahvaliti Juciju iz kvarteta Gubec koji je isto tako ovu pjesmu otpjevao iz srca", stoji u objašnjenju pjesme.

Pjesma nije 'nabrijana', već lagana balada, koja budi nadu da će 'korumpirana' vlast u klubu uskoro pasti, da će bojkot utakmica postati stvar prošlosti, a navijači pjevajući sanjaju dan kad će 'sjever opet složno grmiti i oriti se!'

Idi na 24sata

Komentari 100

  • mj5 21.03.2011.

    bilo bi divno kad bi BBB se vratili i radili ono u čemu su najbolji a to je navijanje...ovak ispadaju glupi...jak Dinamo jedino može biti sa Vahom na klupi, Mamićem na čelu i BBB na tribinama...momčad je odlična i treba ju podržati...zato zaboravite svoj ponos i političke ambicije i raznorazne gluposti i dodjite da navijamo za najdraži klub...šta bi onda Torcida trebala reci ako Dinamo kao ima nesposobnu upravu? pa oni mijenjaju predsjednike svakih 3 mjeseca, nista ne mogu napravit, stalno su duzni svima, a opet imaju odane navijače...to treba Dinamu!

  • mj5 21.03.2011.

    bravo za sve Dinamove navijače i obožavatelje koji su došli na derbi!!! pravi navijač nikad neće okrenut leđa svom klubu, bez obzira slagao se sa upravom kluba ili ne...jer mi smo navijači, dakle navijamo, a ne kritičari...da ovaj naš Dinamo ima iza sebe odanu vojsku navijača harao bi Europom, a ovako ja im se divim što uopće nose ovaj dres na ovakvom travnjaku i praznom stadionu...svaka čast Tonel, Cufre and co.

  • golemy 20.03.2011.

    Pravi navijaci su sinoc bili na stadionu,ne znam kakvi su to navijaci koji mogu slusati da im se torcida ruga usred Maksimira,zzd je sramota i ruglo Zagreba,stavljaju sebe ispred kluba,bagro jedna odvratna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare