To je to što me zanima!

Opljačkali zvijezdu PSV-a: Vezali i prijetili oružjem djeci i supruzi

Jučer smo moja obitelj i ja doživjeli užasno iskustvo. Mjesto koje bi trebalo za nas biti najsigurnije na svijetu bilo je mjesto pljačke i napada. Najvažnije je da smo svi dobro, rekla je supruga Erana Zahavija
Vidi originalni članak

Supruga i četvero djece izraelskog nogometaša Erana Zahavija (33), u nedjelju su proživjela pravu torturu dok se napadač PSV Eindhovena pripremao za utakmicu protiv Willema II Tilburga.

Nakon što je saznao da su opljačkali njegov dom u predgrađu Amsterdama, izraelski reprezentativac odjurio je kući kako bi bio s obitelji.

Dvojica razbojnika pretvarali su se da dostavljaju paket, te su, nakon što su silom ušli u kuću, vezali nogometaševu suprugu Shay i njihovu malu djecu - osmogodišnjeg sina i petogodišnje blizanke. Nizozemska policija priopćila je da su provalnici prijetili njegovoj obitelji vatrenim oružjem te su im preko usta zalijepili selotejp, ali srećom nitko nije ozlijeđen. Događaj su opisali kao traumatičan, a policija traga za dvojicom osumnjičenih starih oko 20 godina koji su pobjegli s osobnim stvarima i gotovinom. 

"Vrlo neugodna situacija. Ovo je daleko od uobičajene krađe ili provale", napisao je Zahavi na Instagram profilu, a njegova supruga također je na društvenim mrežama podijelila traumatično iskustvo.

"Jučer smo moja obitelj i ja doživjeli užasno iskustvo. Mjesto koje bi trebalo za nas biti najsigurnije na svijetu bilo je mjesto pljačke i napada. Najvažnije je da smo fizički svi dobro, a na mentalnom zdravlju ćemo morati poraditi svi zajedno", napisala je Shay. 

Bivši napadač Maccabi Tel Aviva i Palerma, za PSV je počeo igrati prošlo ljeto nakon što je proveo četiri godine u kineskom Guangzhou.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • eranzahavi 10.05.2021.

    Drzi se legendo!

  • 10.05.2021.

    eto ti ga na pa ti igraj za velike pare ahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare