To je to što me zanima!

Opljačkao MMA borkinju pa je završio u suzama u "trokutu"

Brazilska MMA borkinja taman je išla na jiu-jitsu trening. Monique i dvije prijateljice presreli su razbojnici na motoru. Jedan je pobjegao, ali drugog je Brazilka uhvatila
Vidi originalni članak

Monique Bastos u društvu dvije prijateljice išla je na jiu-jitsu trening u utorak navečer u brazilskoj pokrajini Acailandia. Dvojica mladića presrela su ih u blizini dvorane i otela im mobitele. Nisu imali pojma da je Monique zapravo MMA borkinja.

- Došli su na motorima i rekli nam da im predamo mobitele. Poslušali smo ih, ali onda sam shvatila da nisu naoružani - ispričala je Monique , koja je srušila jednog mladića.

- Htjeli su pobjeći, ali podigla sam zadnji dio motora i obojica su pala na pod. Onaj koji mi je uzeo mobitel je pobjegao, ali uhvatila sam drugog - nastavila je priču hrabra Brazilka , koja se bori u slamka kategoriji i iza sebe ima šest mečeva.

Monique je uhvatila razbojnika u "trokut". Jadnik nije mogao nigdje. Ronio je suze i pokušavao doći do daha dok ga je Brazilka kontrolirala među nogama bez većih problema. Nakon 15 minuta stigla je policija i odvela ga u postaju.

- Nije mi ovo prvi put. Nekoliko puta su me pokušali opljačkati, a ovo je drugi put da sam uzvratila. Ponekad je to riskantno jer zadnji put su razbojnici imali noževe. No iskoristila sam znanje s treninga i otjerala ih - rekla je Monique .

Youtube
Youtube
Youtube
Youtube
Idi na 24sata

Komentari 14

  • japanokinez 14.09.2015.

    Lijep zahvat, a on umjesto da uživa, dere se bez veze.

  • ben hur panonius 13.09.2015.

    borkinja...ßßß????

  • simeeee 04.09.2015.

    niti je ona mma borac, niti je on pljačkaš...

Komentiraj...
Vidi sve komentare