To je to što me zanima!

Optimist Koeman: Zahvaljujući meni, Barcelona ima budućnost

Trener katalonskog velikana uvjeren je kako ove sezone može do trofeja nakon što je prošlu jedva spasio svoju poziciju. Nezadovoljan je što predsjednik govori o njegovom ugovoru
Vidi originalni članak

Trener Barcelone Ronald Koeman u intervjuu koji je objavljen proteklog vikenda na nizozemskom portalu NOS izjavio je da zahvaljujući njemu klub ima budućnost. Pritom je govorio o mladim igračima Barce.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije tu u pitanju samo Pedri. Ima još četiri ili pet igrača u dobi od 18 i 19 godina koji će biti fantastični nogometaši ovog kluba za tri ili četiri godine - izjavio je Koeman.

U intervjuu je govorio i o odnosima sa predsjednikom kluba Joanom Laportom i čini se da nizozemski trener nije zadovoljan Laportinim ponašanjem, posebice sa medijskim istupima u kojima Laporta govori o produženju ugovora ako Koeman zadovolji određene uvjete glede napretka kluba.

- Otvoren sam za ostanak. Dobro mi je ovdje. Zahvaljujući meni, Barcelona ima budućnost - jasan je bio Nizozemac.

Koeman je također kazao da će trebati dvije godine da se Barcelona ponovno može financijski natjecati sa klubovima kao što su Manchester City i Chelsea.

Pravi test imat će u utorak jer Bayern stiže na Camp Nou u prvoj utakmici Lige prvaka, a navijači sigurno nisu zaboravili tešku blamažu u Lisabonu prije godinu dana, kad su Nijemci slavili 8-2.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 13.09.2021.

    Zuti kao igrac si bio dobar, ali kao trener si nula neka ti to bude jasno, opet ce te bit iza Reala i dalje😂

  • Bissal36 13.09.2021.

    24 sata ,dajte koemanu 500kn za vic stoljeca...hahahaha taj trener nikad nebu...

  • Space Burek 13.09.2021.

    Klaun... majstor je zelio posuditi Pedria prosle sezone prije prvog treninga a sansu mu je dao samo zbog toga sto se Coutinho ozljedio. Kod njega mladi igraci dobiju priliku samo ako se netko od veterana ozljedi a ti ozljedeni se vracaju u postavu cim prohodaju bez obzira koliko losi bili. Koeman bi vec trazio novi posao da je Barca imala novaca za njegovu odstetu a sada ga se jos treba trpiti godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare