To je to što me zanima!

Nema predaje! 'Pobijedit ćemo i taj Klagenfurt i njihove suce'

Teško je igrati kad ih suci očigledno favoriziraju, ali nije nemoguće. Pobijedili smo ih pet puta ove sezone, samo moramo biti oprezniji. Možemo ih dobiti, kaže trener
Vidi originalni članak

Gubimo 2-0 u seriji, pa što?! Ništa još nije gotovo. Bio sam u takvoj situaciji četiri puta u karijeri. Triput smo preokrenuli i na kraju pobijedili, rekao je Medveščakov trener Marty Raymond.

Prvu pobjedu protiv KAC-a u doigravanju morat će izgleda izboriti bez najiskusnijih, Prpica i Banhhama.

- Prve sezone smo krenuli u doigravanje s dva poraza. U trećoj utakmici gubili smo 3-0 i na kraju preokrenuli. U karijeri sam gubio i 3-0 u seriji pa smo preokrenuli - rekao je Medveščakov kapetan Alan Letang.

Prve sezone u Ebelu hokejaši KAC-a teško su ozlijedili Jonathana Filewicha. Lani je Wacey Rabbit od njih zaradio potres mozga. Ove sezone navijači su pogodili Joela Prpica čašom u glavu.

- Može se reći da nam je KAC jedan od naljućih rivala u ligi. Njihov golman rekao je da smo prljava momčad, ali to je samo trik da se ‘nabrije’ atmosfera - objasnio je Marty Raymond.

U prve dvije utakmice doigravanja veliki problem Medveščaku bili su suci.

- Teško je igrati kad suci očigledno favoriziraju KAC, ali nije nemoguće. Pobijedili smo ih pet puta ove sezone, samo moramo biti oprezniji. Možemo ih dobiti - zaključio je Raymond, koji također mora paziti što radi jer ima još jednu utakmicu uvjetne kazne.

Ove sezone “medvjedi” su šest puta zaredom pobijedili KAC. Za plasman u finale doigravanja bit će im dovoljne i četiri. Svi u klubu još vjeruju u naslov.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lukica1997 11.03.2012.

    ajmo medvjedi 2:0 vodimo ... ZIG-ZAG !!!

  • bede77 11.03.2012.

    ajmo MEDVJEDI !!!!!!!! 2 : 0

  • Legende 11.03.2012.

    možemo i protiv šest igrača i četiri suca...zig-zag

Komentiraj...
Vidi sve komentare