To je to što me zanima!

Optužuju da su Kagawu kupili samo radi više navijača u Aziji

Manchester United sve je dogovorio s Borussijom i Shinji će do kraja lipnja preseliti na Old Trafford. Kritičari im prigovaraju da su Japanca kupili samo zbog navijača
Vidi originalni članak

Iako je Shinji Kagawa nedvojbeno odličan igrač i veznjak kakav je Manchester Unitedu ove sezone itekako nedostajao, kritičari na Otoku misle da su otkrili pravi razlog dovođenja 23-godišnjeg japanskog nogometaša.

Transfer vrijedan 20-ak milijuna eura navodno je motiviran dodatnom zaradom na uvijek profitabilnom azijskom tržištu. Kritičari Unitedu predbacuju da su Kagawu kupili uglavnom zbog prodaje dresova u Japanu te jačanju navijačke kolonije na bogatom tržištu. U Manchesteru pak to oštro demantiraju.

- Ne kupujemo igrače zbog prodaje dresova. Imamo 25 vrhunskih igrača, a ne samo jednog ili dvojicu. Kada pogledate kakav smo uspjeh postigli na tom dijelu tržišta jasno vam je da to ne može biti zahvaljujući samo jednom igraču - rekao je financijski direktor Uniteda Richard Arnold.

Kako god bilo, objava da Kagawa dolazi u Manchester došla je samo tjedan dana nakon što su u Manchesteru priznali da su udvostručili svoju bazu navijača uglavnom zahvaljujući fanovima iz Azije.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Celtic-1888-Glasgow 07.06.2012.

    čovjek ima dupli potencijal od nanija i younga,al zato što je iz azije odmah traže razlog

  • user_129676 06.06.2012.

    Pa šta onda !!! I što je najgore dečko zna igrat nogoš,i to bebeno dobro...

  • panjola 06.06.2012.

    hahaha boze sacuvaj pa ovo granici debilizmom kupuju igrace da bi zaradili na prodaji dresova hahahah boze sacuvaj sta jos necu cuti pa onda tako i modrica kupuju chelsi man utd i ostali klubovi za sta da prodaju njegove dresove u hrvatskoj hahahah e moji ljudi pa od prodaje dresova u hrvatskoj malo bi oni isplatili to sto bi oni platili modrica ahhahahahha koji kretenizam tih debila na otoku

Komentiraj...
Vidi sve komentare