To je to što me zanima!

Orban: Nemamo što izgubiti, Hrvate čeka paklena atmosfera

Mađarska će nakon poraza od Slovačke (2-0) ugostiti Hrvatsku koja je pobijedila Azerbajdžan (2-1). Obje momčadi odgodile su trening poslije utakmice, a Ross je najavio četiri promjene
Vidi originalni članak

Marco Rossi je s Mađarskom izgubio kod Slovačke (2-0) na otvaranju kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2020., a sad im slijedi težak susret protiv Hrvatske na domaćem terenu.

- Imamo dovoljno vremena da se psihički i fizički oporavimo. Odgodio sam trening nakon utakmice jer se nakon poraza puno teže oporaviti, pogledati dalje i pripremiti za sljedeću utakmicu. Planiramo tri ili četiri zamjene u momčadi. U Slovačkoj je sve bilo poprilično izjednačeno dok smo u nekim segmentima igre bili i bolji - rekao je mađarski izbornik pa nastavio:

- Znamo puno o Hrvatima, dobro smo ih upoznali na Svjetskom prvenstvu. Tužni smo nakon poraza od Slovačke i želimo razveseliti naše navijače, a to želimo napraviti protiv Hrvatske. Njihova je momčad sastavljena od odličnih igrača  i jedino ih možemo zaustaviti ako ćemo igrati kao momčad - zaključio je Marco Rossi.

Svoje viđenje nadolazeće utakmice dao je i Willi Orban, stoper Red Bull Leipziga i najskuplji igrač mađarske reprezentacije.

- Nemamo što izgubiti i iznimno smo motivirani za sljedeću utakmicu pred rasprodanim stadionom u Budimpešti. Hrvatima neće biti lako - mi ćemo biti agresivni i čekati svoje prilike kojih će sigurno biti - zaključio je stoper Mađara.

Utakmica između Hrvatske i Mađarske igra se u nedjelju, 24. ožujka, s početkom u 18 sati na Groupama Areni u Budimpešti uz izravan prijenos na programu Dome TV.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Cronik1 23.03.2019.

    Žalosno je da o nogometu puno više zna naša Predsjednica nego premijer Vlade kojem uopće nije napeta domoljubnost kad igraju viceprvaci svijeta.

  • MKingston35 23.03.2019.

    Jazavac,nisi bio dovoljno dobar za Njemacku pa si se odlucio za Madarsku i reko da ti je to oduvijek bio san. Kaj si cekao do 25g da ti se ostvari san? I sad tu pametujes

  • tejmatebra 23.03.2019.

    kevemi ovaj orban izgleda ko onaj sudac bugar što je sviro sad s azerima

Komentiraj...
Vidi sve komentare