Obavijesti

Sport

Komentari 137

Gledatelji u čudu: Utakmica s Mađarskom bit će na Doma TV

Gledatelji u čudu: Utakmica  s Mađarskom bit će na Doma TV
1

Utakmica mađarske i hrvatske nogometne reprezentacije u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2020. u Hrvatskoj se neće moći gledati na Novoj TV, već na specijaliziranom zabavnom kanalu Doma TV

VIDEO

Nakon pobjede na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. protiv Azerbajdžana na Maksimiru (2-1) hrvatska nogometna reprezentacija putuje u Budimpeštu, gdje je u nedjelju od 18 sati na Groupama Areni očekuje utakmica protiv Mađarske, sudomaćina idućeg prvenstva.

Televizijska prava za kvalifikacije za Europsko prvenstvo posjeduje Nova TV, a utakmicu će emitirati na specijaliziranom zabavnom kanalu Doma TV, koji se u sustavu digitalne zemaljske televizije (DVB-T) emitira u multipleksu B i ima nešto slabiju pokrivenost signalom. Utakmica će se putem interneta na području Hrvatske moći pratiti na portalu GOL.hr.

Uvodna studijska emisija počinje u 17:30, a za to vrijeme na kanalu Nove TV emitirat će se repriza zabavne emisije "Ljepotice i genijalci" (17:10) te glavna informativna emisija - Dnevnik Nove TV (19:15).

Medijska grupacija United Group, u čijem su vlasništvu Nova TV, Sport Klub i N1 televizija, otkupila je paket prava TV-prijenosa prva dva izdanja Lige nacija, kvalifikacija za Euro 2020. i završnog turnira, kao i kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine. Turnir u Kataru će, pak, prenositi Hrvatska televizija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba