To je to što me zanima!

Organizatori '4 kafića': Torcida nema veze s nedolaskom Joea

Nikakvog pritiska iz udruge 'Naš Hajduk' nije bilo. Dogodilo se da neki igrači iz drugih krajeva nisu stigli radi nevremena, zatvorenog tunela Sveti Rok i Maslenice
Vidi originalni članak

Iako je trebao biti zvijezda turnira 'Četiri kafića', Josip Šimunić na poznatom splitskom malonogometnom turniru nije nastupio, a iako se kroz javnost proširila vijest kako je njegov nastup stopirala Torcida, takvo što su za Dalmatinski portal demantirali iz Organizacijskog odbora samog turnira. 

- Nikakvog pritiska iz udruge 'Naš Hajduk' nije bilo. Dogodilo se da neki igrači iz drugih krajeva nisu stigli radi nevremena, zatvorenog tunela Sveti Rok i Maslenice, a tu se ne radi samo o Šimuniću, već i o, primjerice, Dariju Šimiću i Senijadu Ibričiću - izjavili su organizatori turnira. 

Izvorni članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 59

  • Bassa_1 30.12.2014.

    Ne možete se izvući jer je cijelo to vrijeme moglo se doći do Splita. Ako su mogli busevi...

  • mestar 30.12.2014.

    Samo bih zelio znat , tko placa i naruciva te bombasticne clanke i neprovjerene podvale, nadam se da ce netko ovaj put morat progovorit na sudu, dosta je tih koji sire laz i siri mrznju medu hrvatima. Ovaj put mislim da ce Torcida ic do kraja i doznat tko i zasto netko podmece!

  • Herceg-Bosno Srce Ponosno 30.12.2014.

    Glavno da ove novine svadjaju ljude bezveze....sada ni 50 komentara a jucer 200 njih!Gdje ste sada????A vi sa 24sata provjerite prije informacije nego sto ih napisete jer bih i ja tako mogao pisat i zaradjivat pare kao i vi!!Sramota ste!

Komentiraj...
Vidi sve komentare