To je to što me zanima!

Originalno, nema što: Lokosi se baš znaju našaliti na svoj račun

Iako nije vrijeme za šalu, na Kajzerici su se odlučili našaliti i to na vlastiti račun. Složili su video-klipić u kojem se prisjećaju sve tri utakmice, a u jednom dijelu najavljuju postignute golove. No njih još čekaju
Vidi originalni članak

Poslije tri kola na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice Prve HNL nalazi se Lokomotiva. Nije baš uobičajeno vidjeti je na dnu, ali u tome je kumovao valjda najteži mogući raspored.

Zagrepčani su u prvom kolu gostovali kod Dinama i izgubili s 0-3, zatim ih je Rijeka svladala golom u sudačkoj nadoknadi, a prošli vikend tri je gola primila i na Poljudu od Hajduka. Ukupna im je gol-razlika 0-7.

Prilika protiv Istre

Iako nije vrijeme za šalu, na Kajzerici su se odlučili našaliti i to na vlastiti račun. Složili su video-klipić u kojem se prisjećaju sve tri utakmice, a u jednom dijelu najavljuju postignute golove. No njih još čekaju.

- Stižu uskoro - napisano je nakon kraće dramaturške stanke i crne pozadine.

Priliku da se rasvijetle nebo nad klubom igrači imaju u subotu kada će im u goste u Kranjčevićevoj doći Istra.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Real_manCro 07.08.2019.

    Dovedite jos kosovara! A nasi mladi nek odlaze po posudbama! Sramotna politika kluba

  • 07.08.2019.

    Zgazit će ih Istra.

  • 07.08.2019.

    Mene samo zanima tko će na kraju sezone bit drugi i peti, to jest Liga prvaka i EL. Za drugo će očito biti borba između Rijeke i Hajduka dok sumnjam da Osijek može nešto više. A za peto mjesto je Gorica nekako najozbiljnija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare