To je to što me zanima!

Orlandu floridski derbi, a Denver bolji od Orleansa...

Miamiju nije pomogla ni sjajna večer Wadea kojem su tri asistencije nedostajale do triple - doublea. Kraj utakmice je dočekao s 36 koševa
Vidi originalni članak

Do desete su pobjede u posljednjih 11 utakmica NBA lige u četvrtak navečer došli košarkaši Orlando Magica. U floridskom su derbiju nakon produžetka svladali Miami sa 108-102. Orlando je u posljednjih pet minuta osnovnog dijela utakmice uspio prosuti 12 koševa prednosti, ali u produžetku je ipak došao do pobjede. Ključnu je tricu 28 sekundi prije kraja pogodio Rashard Lewis koji je utakmicu zaključio s 24 poena i 11 skokova. Vince Carter je jedini bio efikasniji od njega u pobjedničkoj momčadi, ubacio je 27 koševa. Miamiju nije pomogla ni nova sjajna večer Dwyanea Wadea kojem su tri asistencije nedostajale do triple-doublea. Kraj utakmice je dočekao s 36 koševa i deset skokova.
Denver je imao lagan posao protiv New Orleansa. Nuggetsi su na poluvremenu vodili sa 62-37, na kraju su slavili s 93-80 u šestoj utakmici sezone u kojoj ih nije vodio prvi trener George Karl koji se liječi od raka grla. Carmelo Anthony je ubilježio čak 18 skokova, što mu je rekord karijere, tome je dodao i 26 koševa za treći uzastopni double-double i deveti ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare