To je to što me zanima!

Orsat Zovko otkrio: Bonjasky će biti Mirkov protivnik u Areni

U razgovoru za portal Fight Site menadžer Mirka Filipovića otkrio je da će se Cro Cop u svojoj novoj organizaciji Glory boriti na eventu u zagrebačkoj Areni 8. ožujka
Vidi originalni članak

Nakon što su predstavnici Gloryja i službeno potvrdili da su dogovorili suradnju s Mirkom Filipovićem, portal Fight Site otkriva i tko će biti prvi Mirkov protivnik.

Bit će to jedan od najboljih kickboxera svih vremena Remy Bonjasky (37), otkriva menadžer Mirka Filipovića za Fight Site. No ono što je još zanimljivije jest da će hrvatski obožavatelji K1 scene tu borbu moći gledati uživo na eventu u zagrebačkoj Areni 8. ožujka.

Mirko se već jednom borio protiv Nizozemca. Bilo je to 2002., a Cro Cop tada je pobijedio tehničkim nokautom u drugoj rundi. Bit će to revanš koji su obožavatelji ovog sporta čekali 12 godina.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • SAINT 03.12.2013.

    Ne bude li dogovora nekog ajme Mirku.

  • DamirSabo 02.12.2013.

    Vlajoglavac moje kite glabavac! Vidjeti čemo sve u OŽUJKU !!!! Nemoj da sereš po legendi borilačkih sportova KONJINO JEDNA !!! Nisi ni balac od Mirka - AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAA Pozzzzzzzz iz VINKOVACA Idemo Mirko samo gas vidimo se u ožujku u Areni ,LEGENDO SVIH ŽIVIH LEGENDI

  • GSP 26.11.2013.

    Mirko care,samo naprijed,pusti ove plačipičke ovdje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare