To je to što me zanima!

Oršić: Moja minutaža? Sretan sam što sam uopće u ekipi...

Nema ljutnje kad se ne igra. Imamo kvalitetne igrače i nema se tko za što žaliti. Izbornik ima i problema jer imamo vrhunske igrače, rekao je Nikola Vlašić nakon Danske
Vidi originalni članak

Veliku priliku ima Hrvatska da izbori završni turnir Lige nacija. Nakon pobjede nad Danskom 2-1 idući je cilj pobjeda u Beču kod Austrije u nedjelju da ne ovisimo o dvoboju Danske i Francuske.

DJEČJE SUZE NA MAKSIMIRU Dušo, nemoj plakati: Dječak se rasplakao na Maksimiru, Perišić ga uzeo u naručje i počeo tješiti

- Pokazali smo kvalitetu jučer. Bio je mali period kad su Danci dominirali, ali ne možeš biti glavni 90 minuta, i protivnik mora imati svoje dobro razdoblje - rekao je Nikola Vlašić.

- Austrija? Vidjet ćemo što će izbornik odlučiti. Boli nas taj poraz u Osijeku 0-3 i želimo im vratiti.

Vlašić je ljetos promijenio klub, nakon loše epizode u West Hamu proigrao je u Torinu.

- Fizički se osjećam isto, ali mentalno puno bolje. Svakom je igraču najbitnije da igra. Nema ljutnje kad se ne igra. Imamo kvalitetne igrače i nema se tko za što žaliti. Izbornik ima i problema jer imamo vrhunske igrače. Moja pozicija? Nemam problema na koju me god izbornik postavi.

iz danskih medija 'Još nemamo šifru za razbijanje Modrića. Atmosfera? Daleko je to od paklenog grotla Balkana' ZADOVOLJNI IZBORNIK Dalić: Ovo je naše top izdanje! Maksimir? Nitko ne reagira, smiješan sam si što govorim...

Traži se i dalje za Mislava Oršića, no i jučer je ušao s klupe.

- Svako ima svoju ulogu ovdje, ja sam sretan što sam ovdje s takvim igračima i kad god dobijem priliku, dat ću sve od sebe da pomognem - rekao je Oršić.

- Boli nas poraz iz Osijeka od Austrije, bili smo bolji u prvom poluvremenu i na kraju izgubili 0-3. To je nevjerojatno, nadam se da ćemo im vratiti u Austriji. Mi smo sve ove utakmice odigrali jako dobro osim te. Ako bude tako i na Svjetskom, ne trebamo se bojati.

Jeste li se čuli sa suigračem iz Dinama Robertom Ljubičićem uoči nedjeljne utakmice?

- On je super dečko i ne voli baš nekakva podbadanja, tako da nismo o tome pričali.

POGLEDAJTE VIDEO: ORŠIĆ NAKON UTAKMICE S DANSKOM

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Nap7 23.09.2022.

    Ici ce u real madrid

  • Antitovar *_361 23.09.2022.

    Orsic gospodin i legenda !

  • HatersGonnaHate 23.09.2022.

    Normalno da se nitko ne ljuti, ne drami i ne gura sebe ispred nekoga. Toga samo ima po sekciji za komentare na različitim portalima poput ovoga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare