To je to što me zanima!

Osaka otkazala i Wimbledon

Osaka neće igrati na Wimbledonu ove godine (28. lipnja - 11. srpnja). Neko vrijeme provest će s prijateljima i obitelji, ali vrlo je uzbuđena što će igrati pred domaćim navijačima u Tokiju, rekao je njezin menadžer.
Vidi originalni članak

Tek što je Rafael Nadal poručio kako neće igrati na Wimbledonu, ali i na Olimpijskim igrama, najveći teniski turnir na svijetu doživio je još jedan udarac. Ni druga tenisačica svijeta i osvajačica ovogodišnjeg Australian Opena Naomi Osaka neće dolaziti u London iz osobnih razloga, ali bit će spremna za Olimpijske igre u Tokiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osaka neće igrati na Wimbledonu ove godine (28. lipnja - 11. srpnja). Neko vrijeme provest će s prijateljima i obitelji, ali vrlo je uzbuđena što će igrati pred domaćim navijačima u Tokiju - rekao je njezin menadžer. 

Japanka se nedavno povukla s Roland Garrosu, i to dan nakon što je bojkotirala konferenciju za medije poslije pobjede u 1. kolu, a zbog čega je kažnjena s 15.000 dolara. Kazala je da joj pitanja na tiskovnim konferencijama utječu na mentalno zdravlje te da joj je potrebna pauza kako bi zaštitila svoje psihičko zdravlje.

Osaka je četverostruka Grand Slam pobjednica, dva puta je osvojila Australian Open (2019, 2021), a također ima i dva naslova sa US Opena (2018, 2020), dok u Wimbledonu nikad nije došla dalje od trećeg kola.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pametnijiodtebe 18.06.2021.

    Koga briga? Ako ne moze izvrsiti svoje obaveze onda nek ne igra, love joj ne fali.

  • 18.06.2021.

    meni je ona top i rado bi se jeba s njom

Komentiraj...
Vidi sve komentare