To je to što me zanima!

Osigurali playoff: Čudesni "medvjedi" slavili kod KAC-a!

Nakon pobjede na gostovanju kod KAC-a (4-1), Medveščak je slavio dvostruko. Glavni konkurent za 8. mjesto koje vodi u playoff, Jesenice, izgubile su od Graza
Vidi originalni članak

Borna Rendulić presjekao je dodavanje, “povaljao” Seana Browna da je bilo ružno za gledati i majstorski dodao Kanaetu, koji je u 33. minuti zabio za vodstvo Medveščaka 3-0. Cijela klupa “medvjeda” je skočila, svi su znali da je to bio gol koji ih je odveo u toliko željeno doigravanje EBEL-a. 

Uspio je KAC smanjiti na 4-1, no da se igralo još dva dana ne bi dostigli vodstvo sinoć fantastičnog Medveščaka.

- Nikad nismo odustajali od borbe za taj play-off. Znali smo koliko vrijedimo i u ovoj utakmici morali smo dati apsolutno sve. To smo i učinili – rekao je oduševljeni T.J. Guidarelli, koji je drugu godinu zaredom s Medveščakom ušao u doigravanje.

Protiv koga će "medvjedi" igrati u četvrtfinalu znat će se nakon zadnjeg kola u kojem su domaćini Albi Volan. No, KAC ili Red Bull, više nije ni važno.

- Ma svaka čast dečkima! Najslađe je ovako ući u play-off, na teži način, ha, ha. No, ovako uvjerljivo pobijediti u Klagenfurtu ne može bilo tko. Vjerovao sam ja u njih - rekao je Medveščakov predsjednik Damir Gojanović i počastio igrače pićem prije povratka u Zagreb.

"Medvjedi" su se razbudili, ponovno su gladni pobjeda. A budu li igrali kao protiv KAC-a, u doigravanju mogu pobijediti baš svakoga...

Idi na 24sata

Komentari 55

  • AnaBenko 26.02.2011.

    ne znam kako mozes to reci.. oni su postenom igrom dobili. nebi inace ona bogata zenska izletila iz dvorane da KAC stvarno nije lose igrao..

  • tanezg 23.02.2011.

    medveščak je ovo, medveščak je ono. E moj pele990, BadBlueBoys, stipo55, kobinho i monte! Vi pojma nemate što pišete a vidim da ste i neupučeni u ono što komentirate! Mi smo izgleda takav narod da nas ničiji uspjeh ne može obrdovati i razveseliti ( ne generaliziram ). Eto ima i onih kojima bi bilo draže da je Medveščak izgubio spomenute utakmice i nije se plasirao u playoff. To više govori o njima samima pa se ne bi htio previše zamarati takvim osobama! Htio bi reći nešto drugo a to je da mogu s ponosom reći da sam sretan što ću barem još 3 utakmice gledati u Ledenoj i biti jedan mali dio tog lijepog spektakla koji se već drugu godinu za redom priređuju medvjedi što potvrđuje puna dvorana praktično bez ijednog slobodnog mjesta, gdje se vidi da ljudi dolaze opušteni i sretni jer znaju bez obzira da če dečki dati sve od sebe zbog nas vjernih navijača koji smo uvijek uz njih. Bilo je i slabih igara i poraza koji su nas znali naljutiti i oni iskreni navijači bili su ponekad tužni zbog toga ali koliko ja znam a na svakoj sam utakmici nikad nisam čuo neki zvižduk ili negativno ozračje nego naprotiv kad su naši medvjedi i gubili bili smo uz njih i skandirali im ŠAMPIONI. Evo na kraju su nas u zadnje dvije utakmice nagradili pobjedama i razveselili jer je pravo zadovoljstvo gledati njihove utakmice gdje je sve pozitivnom energijom nabijeno. Gdje se poštuju protivnički navijači koji se slobodno kreču hodnikom u pauzi smiju i nazdravljuju s našim dečkima! Zbog toga hvala svim igračima, trenerima i ostalom osoblju.Osobama koji se brinu o marketingu i svemu ostalom oko kluba kao i najzaslužnijima predsjedniku Gojanoviću i njegovim pomočnicima Zujiću,Crnkoviću, Beliniću i ostalima što su nam priuštili tako nešto! Jedva čekam petak i još barem dvije utakmice u ledenoj a nadam se da če ih biti još ove godine! BRAVO MEDVJEDI!

  • pele990 23.02.2011.

    nema sta medvescak kupovat utakmicu, to je namjestaljka od strane vodstva ebel lige....;) zato sto najvise dobit imaju od medvescaka...u ostalom ovaj par je u nekim kladionicama bio blokiran...;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare