To je to što me zanima!

'Osijek će štititi svoj kapital: Pokušat će unovčiti Bočkaja!'

Petar je, nadam se, naučio na svojoj pogrešci, a apeliram i na ostale igrače da izvuku pouku i da se odgovorno ponašaju jer oni predstavljaju uzor mladim sportašima, rekao je Jurić
Vidi originalni članak

Najskuplja škola je kad učite iz vlastitih pogrešaka, rekao je glavni tajnik Hrvatske udruge 'Nogometni sindikat' Mario Jurić za Dnevnik Nove TV.

Petar Bočkaj se ranije alkoholiziran zabio Mercedesom u benzinsku postaju u Osijeku te ozlijedio djelatnicu, a odmah jutro nakon izbačen je iz kluba. Ipak, ubrzo se vratio treninzima, ali Jurić sumnja da je to dugog vijeka:

- Disciplinski pravilnik kluba regulira ovakvo ponašanje i klub je zbog ovakvog ponašanja igrača (za koje nema opravdanja), imao pravo prekinuti ugovor igraču. I u tom slučaju svi gube. I klub i igrač. Kad, s druge strane, u klubu imate pametne i mudre ljude, ljude koji se odgovorno ponašaju prema kapitalu kluba (što Petar Bočkaj jest), onda imate ovakve odluke - pametne, odgovorne i mudre. O čemu se radi - vjerojatno će klub kroz prijelazni rok pokušati unovčiti Bočkaja i time ostvariti prihod i zaštititi svoj kapital - rekao je Jurić pa nastavio:

- Najskuplja škola je kad učite iz vlastitih pogrešaka. Petar je, nadam se, naučio na svojoj pogrešci, a apeliram i na ostale igrače da izvuku pouku i da se odgovorno ponašaju jer oni predstavljaju uzor mladim sportašima i u skladu s tim bi se trebali vladati.

Bočkaju je vrijednost zbog incidenta drastično pala. Prema Transfermarktu u listopad je vrijedio milijun i pol eura, a sada čak tri puta manje! Tek 500 tisuća eura vrijedi Bočkaj...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Exterminator 20.03.2019.

    Bočkaj i Milevski , koji bi to tandem bio :-))

  • Cronik1 19.03.2019.

    ZAŠTITITI....A NE ZAŠTITI...koliko puta iste greške kao da su namjerne!!!

  • Josip Joe Milovich 19.03.2019.

    Nudim 100 kuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare